Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się dzieje z CSGODouble?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć dzisiaj na csgodouble przybyło dużo skinów,każdy wpłacił swoje skiny żeby wypłacić sobie inne a okazało się że podczas wypłacania wyskakuje error i każdy na czacie pisze ze csgodouble zrobiło się scamerską stroną.Czy może mi ktoś powiedzieć co się dzieje?

Opublikowano

Wszedłem sprawdzić o co chodzi tak z ciekawości i csgodouble w ogóle mi nie działa :\

Edit

Już działa. Masz tam komunikat

To combat rampant scamming player-to-player transfers are currently disabled pending additional security measures.

759081466790725720585.png

Opublikowano

Mi działa i jeszcze gram ale coś sądzę że strona może niedługo wcale nie działać :/

No tak, Foobar ma z tego zarobek ponad 100k €, ale tak z dupy sobie zamknie stronę dla beki xD

tenor.gif

Opublikowano

Wszedłem sprawdzić o co chodzi tak z ciekawości i csgodouble w ogóle mi nie działa :\

Edit

Już działa. Masz tam komunikat

To combat rampant scamming player-to-player transfers are currently disabled pending additional security measures.

Ziomek, to nie to, to jest już kilka dni bodajże, komunikat o tym, że transfer coinsów między graczami został zablokowany. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...