Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot alieny czy boxy

wodnik81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Co polecacie bardziej alieny czy boxy nie posiadam peta, statek goliath venom 10 lf3, full speed, 4 bo2, 1 irys, 3pp

CandyBot w 1h zbiera mi 400uri +/- na 4-3. Jeżeli bić alieny to gdzie?

Opublikowano

Mało ci zbiera mi na 2-2 zbiera na 1h srednio 1000 uri czasami 1200

GTX 1050 vs GTX 1050TI

- różnicy ceny - 21%

- różnicy wydajności - 12%

RX 460 2GB vs RX 460 4GB

- różnicy ceny - 17%

- różnicy wydajności - 1-2%

GTX 1050 vs RX 460 2GB

- różnicy ceny - 11%

- różnicy wydajności - 18%

GTX 1050TI vs RX 460 4 GB

- różnicy ceny - 15%

- różnicy wydajności - 20-40%

Opublikowano

Mało ci zbiera mi na 2-2 zbiera na 1h srednio 1000 uri czasami 1200

No właśnie mi też jak pierwszy raz odpaliłem to też mi tyle zbierał a potem na drugi dzień już średnio po 400 jak możesz to daj mi screena ustawień

Jakieś propozycje?

Opublikowano

Candy to g****o omijając połowę boxów, so tego ma połowę mniejszy zasięg widzenia niż ekran full HD. Polecam S-bot, pixelbot. Można pobrać ze strony sbotik.com. Jest dużo wydajniejszy niż Candy. Z petem i podwajaczem bez profilu 10k/h ma bitewnych

Opublikowano

Candy to g****o omijając połowę boxów, so tego ma połowę mniejszy zasięg widzenia niż ekran full HD. Polecam S-bot, pixelbot. Można pobrać ze strony sbotik.com. Jest dużo wydajniejszy niż Candy. Z petem i podwajaczem bez profilu 10k/h ma bitewnych

To trochę współczuję, bo ja na czysto robię 10k/h na candy. :/

@topic

Jak długo bocisz to może masz chłodzenie boxów.

Opublikowano

Ja na Candy 14k/h ;)

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Ale nie mówcie, że Candy bot który ma połowę obszaru widzenia mniej od przeglądarki na monitorze full HD, jest wydajniejszy. Nie wiem jak to 14k zbierasz ale ja mam tyle jak zbieram ręcznie, a co dopiero bot mijający co 3ciego boksa. Jedyny plus to działanie w tle.

Opublikowano

Ale nie mówcie, że Candy bot który ma połowę obszaru widzenia mniej od przeglądarki na monitorze full HD, jest wydajniejszy. Nie wiem jak to 14k zbierasz ale ja mam tyle jak zbieram ręcznie, a co dopiero bot mijający co 3ciego boksa. Jedyny plus to działanie w tle.

Wystarczy dobrze sensitive ustawic. Dodałbym screena ale nie mam podwajacza to Ci nie pokażę.

EDIT: Mam screena sprzed niedawna. Proszę: https://zapodaj.net/aa77a04fdbd9a.png.html

VPS: ON

Więcej na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...