Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OpSkins, czy ta strona jest wiarygodna?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie, czy strona opskins jest wiarygodna, czy słyszeliście o jakiś oszustwach?

Chciałbym se kupić nóż do CS:GO, ale zastanawiam się, czy kupić przez tą stronę.

Pozdrawiam. Raz mnie oscamował ktoś na jednej stronce, dlatego boję się doładowywać tam konto, ponieważ kosa, na którą chcę wydać kosztuje 540zł.

dodam, czy nie ma tam ludzi, którzy wystawiają skiny które są scammem np na obrazku widnieje karambit a jak kupię dostaję skina za kilka euro.

Moi rodzice też się zastanawiają, czy to nie jest oszustwo.

Opublikowano

Jeśli masz na myśli: http://opskins.com/ to jak najbardziej stroka jest wiarygodna.

Używają jej youtuberzy, csgodouble i duża rzesza osób sprzedająca na nim swoje przedmioty.

Opublikowano

Czyli jak wpłacę paysafecard za 300zł 2x po 100 i raz po 50zł, to nie zostanę w żaden sposób oszukany? cena karambita kosztuje 130euro a na rynku ta sama aż 40euro różnicy więc się trochę o to boję

Opublikowano

Na spokojnie możesz wpłacać.

btw. tam dragon lore o 1k czasem jest tańcze bo tam użytkownicy sprzedają te przedmioty.

Opublikowano

A nie mając CS:GO mogę zakupić grę? Ponieważ na 2koncie steam, ma którym mam CS:GO nie mam jeszcze tokenu przez 7dni

@Edit a paysafecardem da sie zaplacic tak?

Opublikowano

A nie mając CS:GO mogę zakupić grę? Ponieważ na 2koncie steam, ma którym mam CS:GO nie mam jeszcze tokenu przez 7dni

@Edit a paysafecardem da sie zaplacic tak?

Można PSC, przez G2A Pay, czy jakoś tak.

Strona 100% legit, skiny są o wiele tańsze, bo w przeciwieństwie do rynku steam, na opskins hajs możesz sobie wypłacić prosto na konto, a nie trzymać w wirtualnej walucie, która nie ma pokrycia.

Gra chyba nie jest potrzebna, boty z lounge z tego co się orientuję to CS'a nie mają, a itemy trzymają tam.

tenor.gif

Opublikowano

Proszę o więcej odpowiedzi, ponieważ nie wiem, czy bez CS:GO na steam dostanę ofertę wymiany  <.<

@Edit serio prowizja paysafecard na g2a to nawet 30zł? ... 

Opublikowano

OPSkins jest super stroną korzystam z niej bardzo dużo, ale PSC jest kompletnie moim zdaniem nie opłacalny. Ja zacząłem używać BitCoinów i to jest najlepsza opcja :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...