Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam

Volkin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam bota do darkorbit do zbierania boxów coś innego niż candy, bo on strasznie pomija boxy.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

s-bot

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Pan od s-bota musi sobie jajca z userów robi :) Strona bota nie chodzi, a link z downloadem to sterta reklam :)

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Opublikowano

Serio s-bot jest wyraznie lepszy od candy? Jakies porowania? Bo w sumie mi to rybka czy bedzie s-bot czy candy smigal podczas gdy jestem w pracy :D.

Opublikowano

Serio s-bot jest wyraznie lepszy od candy? Jakies porowania? Bo w sumie mi to rybka czy bedzie s-bot czy candy smigal podczas gdy jestem w pracy :D.

ponoć lepszy+ aktualizacje będzie zbierać pallke itp ;]

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

­

BlackDarkorbitBot, polecam 4,5k urki/ h bez podwajacza i bez peta

http://rgho.st/6BkWnSPGc - tutaj link do bota (z oryginalnego tematu na epvp)

https://virustotal.com/en/file/50382884f88cc56db55d7b2a739900e3a56401663aef61de860e8bdec4032f28/analysis/1460751860/ - no i skan :>

Ten skan który wrzuciłeś jest jakiś dziwny. Ja bym tego bota nie używał.

Skan pobranego pliku:

To jest ukryta treść, proszę

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

­

BlackDarkorbitBot, polecam 4,5k urki/ h bez podwajacza i bez peta

http://rgho.st/6BkWnSPGc - tutaj link do bota (z oryginalnego tematu na epvp)

https://virustotal.com/en/file/50382884f88cc56db55d7b2a739900e3a56401663aef61de860e8bdec4032f28/analysis/1460751860/ - no i skan :>

Ten skan który wrzuciłeś jest jakiś dziwny. Ja bym tego bota nie używał.

Skan pobranego pliku:

To jest ukryta treść, proszę

Wiem wiem, była o tym rozmowa w tamtym temacie. Jednak jest on używany przez dużą ilość osób + jest updatowany i  bezpieczny ^^ sam na nim latam.

500.png

Opublikowano

Aby nie zakładać nowego tematu. Wiecie czemu po zaznaczeniu opcji lataj z Petem zbieraczem i odpaleniem sbota zmniejsza mi full screena do normalnych wielkości i klika pierdyliard razy dookoła statku ? Jak mnie ktoś rozstrzela a nie będę mnie w donu to nie włączę peta i zarobek będzie o połowę mniejszy

Opublikowano

Mi tam głównie chodzi o energię :D Bo akurat na serwerze, na którym gram niestety powrócił pewien klan na pallke, który na sojusz nie pójdzie z nikim. Po prostu lubią siać rozwałkę :D 

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Opublikowano

niewiem mi tam candy zbiera kazda paczke neiwiem czy to zalezy od tego paska boxes sensitivity ale  go przsunalem na maxa

W okolicach 80 jest optymalnie ^^

Ja sam zbierałem na Candym, ale przestali go updatować ;/

500.png

Opublikowano

Ja na x-8 wystawiam bota z petem na 4lv nie rozwijam dalej peta bo paliwo kosztuje  w chu*. I po 15h bocenia bez podwajacza mam w granicach 25k urki. Wystawialbym na 4-3 ale tam strasznie bija :D

Z moich obliczen wychodzi ze bocac codziennie ~15h na x-8 z podwajaczem dziennie po odjeciu kosztow paliwa peta w 15h zarobie 62k urki co w 8 tygodni da prawie 3,5kk uri. I chyba zmienie venge na spearheda, 10speeda wiecej sie przyda. Chociaz nie wiem czy wydajnosc az tak wzrosnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...