Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie dobre, płatne WH?

Jamajkas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W imieniu wszystkich uczciwych graczy chciałbym prosić o zaprzestanie poszukiwania płatnych czitów i cieszenie się razem z nami ze wspólnej rywalizacji w myśl zasad fair play. Dziękuję

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Moge ci podac esp. wpisz w google gocheats.eu i wybierz czy chcesz tylko esp czy aim lub caly zestaw

tumblr_msh8e7sxEa1r3sabqo5_500.gif    Nie wiemy, jakimi ludźmi tak naprawdę jesteśmy, aż do momentu przed naszą śmiercią.

Opublikowano

Polecam xenovia.pl, waldek na csh oraz externalcheats.com

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi, a który najlepszy i najbardziej opłacalny?

Nie potrafię tego określić, który najlepszy. Wszyscy mają subiektywne opinie, albo chwalą jakiś, na którym nie grali, żeby 'nabić' posta.

Mogę porównać :P

• Xenovia: 50 zł
  • CSHExternal (walduś): 30 zł
  • externalcheats.com: 40 zł
  • aimware: 15 funtów.
  • perfectaim.io: 4,5 euro.

Podkreśliłem według mnie najlepszą opcję, bo prosiłeś o wallhacka, a tam jest tylko WH, bez aimbota, trigerra ani innych dupereli. Kosztuje najmniej (ceny na msc.) Jeśli zależy ci na tanich z wh, aimbotem, triggerem, bh itd. to bierz waldka. Jak chcesz jakieś linki czy chcesz się czegoś więcej dowiedzieć to zapraszam na PW.

#edit: Nie słuchaj się osób, które w syggnaturach mają jakieś nazwy cheatów, po prostu się reklamują. @Jamajkas

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kupiłem na gocheats, ale tam jest więcej problemów z tym niż gry. Jakie strony polecacie i używacie jeszcze? 

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Jedno pytanie.. po c**j cheatowac? Zeby ludzie propsowali? Przeciez to nie ciebie beda propsowac, a uzywanie cheata poskutkuje tym, ze bedziesz gral coraz gorzej bez niego (bedziesz polegal na cheacie, a nie na swoich zmyslach).

Btw. prędzej czy później dostaniesz bana tak czy tak i wyjdzie ci na to, że będziesz tracił ok. 100zł na jednego CS : d.

Opublikowano

Kupiłem na gocheats, ale tam jest więcej problemów z tym niż gry. Jakie strony polecacie i używacie jeszcze? 

Tak jak napisałem wyżej z Polskich cheatów możesz spróbować ExternalCheats 

Opublikowano

A ja proponuję żebyś odinstalował tą grę i nie psuł przyjemności innym użytkownikom.

Widzisz ludzi przez ściany. I co? Daje ci to przyjemność z  gry :v? Tragedia.

Opublikowano

aimware nie bierzcie spojrzcie ile osob korzysta z niego a detekcje juz polecialy i duzo osob dostalo vac bana wiec osobiscie odradzam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...