Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie kupie najtaniej Overwatcha

Zgredxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak przystało na Polaka mam pytanie, gdzie kupię overwatcha na PC najtaniej ale z gwarancją ze mnie nikt nie ojebie? Za pomoc daje like

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

A którą się bardziej opłaca kupić? I słyszałem gdzieś ze czystego Overwatcha w Polsce nie da się kupić ale możliwe ze ktoś tylko trollował :D

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

A którą się bardziej opłaca kupić? I słyszałem gdzieś ze czystego Overwatcha w Polsce nie da się kupić ale możliwe ze ktoś tylko trollował :D

Zwykła wersja tylko u Blizza. Gdybyś czytał te kilka tematów w dziale, to byś wiedział, że poniżej 200 zł zapłacisz.  :s

Opublikowano

Może u Ciebie w okolicy w Media Markt ostało się coś, wersja box (origins) za 200zł.

Klucz u blizzarda wyjdzie Ci drożej.

3685214822554751512974.gif

Opublikowano

Możesz kupić zwykłą wersję u Blizzarda za 39,99 euro (lub dolarów, ale to musisz kombinować ze zmianą regionu). Jeśli chcesz edycję pudełkową (origins) to najtaniej chyba będzie w media markt i media expert z tego co wiem (199 zł).

Opublikowano

Do zamknięcia :) znalazłem wersje origins w RTV EURO AGD za 210zł. Dziękuje wszystkim za pomoc :D

20141229160810uid1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...