Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Wymiana zostanie wstrzymana na okres: 15 dni"

CzikaCs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc, ostatnio wszystko działało dobrze lecz mój telefon wpadł do wody i straciłem token. Zpisałem sobie kod odzyskiwania i usunąłem stary token i dodałem nowy. Lecz gdy próbuje się wymienić to jest napisane " Wymiana zostanie wstrzymana na okres: 15 dni

- Użytkownik ***** nie używał mobilnego tokena uwierzytelniającego przez 7 dni"
Przy sprzedawaniu na rynku nie ma problemu. Ktoś mi mówił że trzeba ustawić w telefonie, aby otrzymywać potwierdzenie wymiany, ale nie wiem jak  :(. Może wy wiecie? Z góry dzięki  ;)
Opublikowano

Po dodaniu nowego bedziesz czekał 15 dni.... też tak mam.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Tak.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Jak masz potwierdzenia przez email to musisz czekać 15 dni ( twoje przedmioty będą w twoim eq/kolegi eq) i po tych 15 dniach system sam Ci zaakceptuje wymianę i i przedmioty Ci dojdą. I tak za każdym wymienianiem się póki nie dodasz telefonu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...