Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyrim - szukam pełnego spolszczenia

druk89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wiem czy istnieje już taki temat nie byłem w stanie takiego znaleźć , ale czy istnieje takie spolszczenie do Skyrim Legendary Edition które spolszcza również Dialogi ? szukałem na google i większość nie działa ;(

Opublikowano

Jest pytanie jest odpowiedź. Skyrim legendary edition istnieje w polskiej wersji językowej. Sam taką posiadam, dialogi i dubbing jest PL. Jeżeli posiadasz oryginalną wersje wystarczy, że odpalisz przez steam i ci samo pobierze. 

A jak nie masz.... Wpisałem w google " skyrim legendary edition spolszczenie dubbing". Powinno działać tylko wrzuć prawidłowo.

https://mega.nz/#!0MZXBCzK!ZdHglgMPf5D20B4W4MOp_k0TtWNB0zB_jQ-sPICjvYo

Mr. SKAN

https://www.virustotal.com/pl/file/b7fb3299811169a64b4f8acd8fa50efe6671778173400cf618e6940110406083/analysis/

lEuZo3Z.png

Opublikowano

Dzięki wielkie zaraz sprawdzam :) , mieszkam za granicą a dokładnie w Niemczech i na steamie nie ma akurat polskiego języka :(

Opublikowano

To tak po wrzuceniu plików spolszczenia , udało się spolszczyć grę mam na myśli znaki w menu i napisy .. ale audio jest teraz zepsute i nie słychać dialogów , postacie nawet nie otwierają ust 

Opublikowano

Na pewno da się zmienić w każdym kraju na każdy język jaki jest dostępny na steamie. Sprawdź lepiej w interfejsie czy nie ma polskiego języka. MUSI BYĆ!

Spróbuj zmienić plik Voice.bsa na Voice_PL.bsa i sprawdź czy w plikach skyrim.ini oraz skyrim_default.ini jest wpisane aby czytało dźwięk z pliku voice_pl.bsa.

lEuZo3Z.png

Opublikowano

możesz mi dokładnie wytłumaczyć krok po kroku jak to zrobić  ? :/ bo za bardzo sie nie orientuje // na steamie nie ma polskiego dla skyrima przynajmniej u mnie są inne typu niemiecki , włoski , hiszpański , japoński

Opublikowano

Prawdopodobnie kupiłeś klucz z UK, bo wtedy nie ma polskiego języka. W każdym razie masz złe spolszczenie, bo dobre spolszczenie działa.

Jest bardzo dobre spolszczenie od elamigos, ale z nieznanych przyczyn nie umiem go teraz znaleźć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...