Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SoulMu | Sezon 4 - Exp 650 | Start 24.06 18:00!

szewa12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakieś 2-3 lata temu jeszcze SoulMU miało sens :) Teraz to jest startowanie bez poprawiania niedociągnięć tylko na zarobek

Jakby ktoś chciał SH+AutoCombo, które hasa tutaj, pisać pw :))) 2 lata na tym latałem i dalej nie zablokowali 

# Przetestowane ok. godziny 20:30 :)

Opublikowano

Jakieś 2-3 lata temu jeszcze SoulMU miało sens :) Teraz to jest startowanie bez poprawiania niedociągnięć tylko na zarobek

Jakby ktoś chciał SH+AutoCombo, które hasa tutaj, pisać pw :))) 2 lata na tym latałem i dalej nie zablokowali 

Serwer ci nie wyszedł to teraz inny chcesz popsuć? Twój był taki dopracowany ,że aż padł?

hacki działają na wszystkich sewerach wiec nie wiem czym się podniecasz

Opublikowano

Polubiłem posta nie ze względu na haxy,nigdy nie używałem haxów. Co do serwera w 100 % się zgadzam, kiedyś grało się wyśmienicie, ale teraz z tego co widze serwer się nie zmienia pod względem seasonów - ile można ciągle na seasonie 4 lecieć... zgroza. Jeszcze w dodatku kupowanie resów za hajs widać nic się nie zmieniło... już lepszy WoG przynajmniej tam wszyscy wbijają te resy jeden za drugim.

Pamiętam czasy SoulMu gdy przerabiałem kody z smsów na jakieś wymyślone randomowe kody, oj było tych resów, aż topka w rankingu dziwiła się skąd miałem tyle resów 200 parę ^^^^^^^

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...