Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wypłacić itemki na CSGO500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak na tej stronce wypłacić swoje skiny żeby mieć punkty ? 

Bo gdy podaje trade biorę refesh ,i desposit i pisze jakis error jakies gówna jak to zrobić pls daje 5 lików 

Opublikowano

Musisz wbić 1 lvl aby wypłacać skiny, czyli musisz postawić $50. Codziennie można 50 darmowych coinów dostać, a za dołączenie do grupy steam 250, 50 za zaproszenie gracza i się uzbiera. A po 1 lvl nwm co się dzieje bo nie mam czasu wbijać, chociaż już połowę mam

Opublikowano

Musisz wbić 1 lvl aby wypłacać skiny, czyli musisz postawić $50. Codziennie można 50 darmowych coinów dostać, a za dołączenie do grupy steam 250, 50 za zaproszenie gracza i się uzbiera. A po 1 lvl nwm co się dzieje bo nie mam czasu wbijać, chociaż już połowę mam

A sklep nie był od 2 lvl ? Chyba ze już zmienili
Opublikowano

A sklep nie był od 2 lvl ? Chyba ze już zmienili

Sklep od 1 levla i 50k coinsów postawionych ogółem, i musisz 5 euro na strone wpłacić żeby coś wybrać.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...