Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić Overwatch ?

Ustonianka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy warto kupić overwatch, czy to gra dla mnie?

Od dawna nie kupuje gier - nie pirace, zwyczajnie nie gram w nowe produkcje, które od dłuższego czasu są moim zdaniem zwyczajnie słabe.
Kupuje tylko absolutne dla mnie must have. Nie chce, jak to miało w przyszłości miejsce kilka razy - wyrzucić do kosza 180zł (chyba tyle wychodzi na battlenecie).

Najbardziej wciągają mnie produkcje typowo esportowe.
W cs 1.6 i GO mam wiele przegranych godzin, kilkanaście zaliczonych turniejów. Później przyszedł czas na LoL'a i tutaj podobnie.
Nie trudno więc się domyślić, że w Overwatchu pokładam nadzieje na esport.

Czy waszym zdaniem, Overwatch to gra z przyszłością, która może namieszać i przyciągnąć graczy na dłużej, czy raczej będzie to popierdółka o której gracze zapomną i za jakieś 2/3msc hype opadnie?

Ostatnia gra Blizzarda w moich rękach to D3 + RoS, zarówno podstawkę jak i dodatek zakupiłem w dniu premiery, niestety zawiodłem się.
Ciekawe jak będzie z Overwatch :)

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Overwatch ma niesamowite predyspozycje esportowe, na pewno doczekamy się najbliższych turniejów już gdy wkroczą gry rankingowe na oficjalne serwery. Overwatch to gra zdecydowanie z przyszłością, już w fazie beta przyciągnęła gigantyczną liczbę fanów! Myślę że ponad 10mln sprzedanych kopii od dnia premiery świadczy o tym że gra naprawdę ma w sobie TO COŚ!

Zakupiłem OW tydzień po premierze i gram codziennie po kilka godzin, niesamowicie wciąga i mechaniki postaci są przeróżne, dlatego nigdy się nie nudzi! Na dodatek Blizzard już oświadczył że będą nowe championy (za niedługo wyjdzie Sombra) no i nowe mapy. Ta gra, zdecydowanie, jeśli twórcy zadbają o rozwój, nie ma mowy by gra przestała być "modna". ;)

Jako posiadacz Overwatcha serdecznie Ci polecam tą grę, w razie czego mógłbym nawet pograć z tobą kilka gierek. :)

Opublikowano

Overwatch ma niesamowite predyspozycje esportowe, na pewno doczekamy się najbliższych turniejów już gdy wkroczą gry rankingowe na oficjalne serwery. Overwatch to gra zdecydowanie z przyszłością, już w fazie beta przyciągnęła gigantyczną liczbę fanów! Myślę że ponad 10mln sprzedanych kopii od dnia premiery świadczy o tym że gra naprawdę ma w sobie TO COŚ!

Zakupiłem OW tydzień po premierze i gram codziennie po kilka godzin, niesamowicie wciąga i mechaniki postaci są przeróżne, dlatego nigdy się nie nudzi! Na dodatek Blizzard już oświadczył że będą nowe championy (za niedługo wyjdzie Sombra) no i nowe mapy. Ta gra, zdecydowanie, jeśli twórcy zadbają o rozwój, nie ma mowy by gra przestała być "modna". ;)

Jako posiadacz Overwatcha serdecznie Ci polecam tą grę, w razie czego mógłbym nawet pograć z tobą kilka gierek. :)

Hwk5#2857 dodaj :)

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Nie wiem, jakoś dla mnie ta gra jest po prostu monotonna. Uważam, że można powiedzieć, że jest to swojego rodzaju Quake 2016.. Ale to tylko moje zdanie. Co do pytania, czy gra ta ma predyspozycje do esportu to popieram Dereeka.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Gra jest naprawdę świetna. Lokacje są dopracowane, a balans postaci jest na poziomie... dobrym. W grę na pewno pograsz dłużej pod warunkiem, że znajdziesz do tego kompanów, gdyż gra samemu nie jest aż tak wciągająca, aczkolwiek dalej ciekawa.

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...