Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FsBot Lion - nowy, lepszy bot

Omadafaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wam też wywala co chwile, że plik jest zainfekowany? Korzystam z darmowego Avasta :) A nie chce trojana na kompie mieć, mogę go odpalać bez obaw czy faktycznie infekcja może być?

Szansa na wirusa jest 0 jeśli pobierasz z epvpers. To jest normalne, że wykrywa Ci wirusa ponieważ jest to bot. Przed pobieraniem polecam wyłączyć avasta na 10 minut, następnie w avascie dać fsbota do plików "wykluczonych", czyli wchodzisz w avasta -> ustawienia -> właściwości ogólne -> Wykluczenia -> Dodaj i dodajesz folder bota, akceptujesz i nie powinno Ci wyskakiwać powiadomienie, że masz wirusa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

miał ktos kiedys problem, ze nie da sie zalogować, bo cały czas wywala ze trzeba pobrac flasha? 

pobierałem 2 razy i dalej nic. raz ruszyło to odpalało giere przez explorera, a tam dalej ten sam problem z flashem.

wywalilem explo z kompa to tera nie ruszy za nic :v

Opublikowano

miał ktos kiedys problem, ze nie da sie zalogować, bo cały czas wywala ze trzeba pobrac flasha? 

pobierałem 2 razy i dalej nic. raz ruszyło to odpalało giere przez explorera, a tam dalej ten sam problem z flashem.

wywalilem explo z kompa to tera nie ruszy za nic :v

Bo bot właśnie korzysta z internet Explorer, więc musisz mieć go zainstalowanego i zaktualizowanego do najnowszej wersji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...