Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S2] [16.07.2016] PrestigeMU | EXP 40 | BEZ RESETÓW

PrestigeMU

Jaki Season?   

65 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki Season?

2. 2. Ile mobów na spocie ?

3. 3. Czy myślisz, że serwer PVP jest w stanie uzyskać jakiś dobry wynik Online?

4. 4. Koncepcja serwera Ci się podoba?

• Tak
    • Nie ( podaj powód dlaczego , to się dla mnie liczy )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Głosowałam na s6, ale tylko ze względu na to że mi się najlepiej na tym sezonie gra. 
Inną sprawą jest że można postawić s6 na dziurawych i pobugowanych plikach gdzie po dwóch tygodniach wszystkich trafi szlag.
Także jak masz kozackiego s2, gdzieś wcześniej wyczytałam, to postaw do testów na tych plikach. Jeśli nie podejdzie ludziom to na pewno dadzą o tym znać ;)
Jeśli chodzi o pt to 100%expa dla każdego, tak żeby się to każdemu opłacało, bez żadnych gold szmir ;)

Postaram się też zawitać, ale ostatnio za mało czasu na gre, jakby nie było, całą koncepcje którą tutaj oferujesz popieram i życzę powodzenia :)

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale Ty mi teraz zaimponowałeś. S2 <3, aż mam ochotę pograć znowu w Mu :)

Cieszę się twoim szczęściem !

Forum prawdopodobnie zostanie odpalone jeszcze dzisiaj, czekamy na aktywacje VPS :))

Tam będą szczegółowe informacje i dodatkowe ankiety co do ustawień serwera.

Pozdrawiam

@@Update 07.07

Co znajdziemy w rozszerzonym S2? Poniżej macie wszystko rozpisane, zostało to skopiowane ze strony wydawcy plików :)

To jest ukryta treść, proszę
Opublikowano

Propsy jak to wypali

Wypalić powinno, ale czy komuś zazdrość nie uderzy do głowy - tego dowiemy się tuż po starcie serwera :))

Opublikowano

Jesteś w stanie opisać trochę te nowe Customy :

-> Login Messages Server Bar
-> Login Notice GameMaster
-> Login Notice Normal Players
-> Experience System
-> New 7 Jewels
-> New Coins Zen
-> New Boxes Jewels
-> CallCharacter System
-> Game Master System
-> Golden Archer System
-> Blood Castle System
-> Devil Square System
-> Chaos Castle System
-> White Wizzard System
-> News System
-> AutoExp System
-> Happy Hour System
-> Vip System
-> Reset System

a dokładniej jak to będzie działać bo domyślam się że inaczej niż na zwykłym s2 i czy wszystko będzie wprowadzone ?

Opublikowano

Miałem nie grać już w MU ale widzę s2 pvp to z chęcią sprawdzę. Dodam że w tych plikach jest możliwość pakowanie chaosów/life i innych jeweli co zawsze s2 bardzo denerwowało i zawalało miejsce. 

Czekam na rozwój wydarzeń dx

iHacks  <3

Opublikowano

Jesteś w stanie opisać trochę te nowe Customy :

-> Login Messages Server Bar

-> Login Notice GameMaster

-> Login Notice Normal Players

-> Experience System

-> New 7 Jewels

-> New Coins Zen

-> New Boxes Jewels

-> CallCharacter System

-> Game Master System

-> Golden Archer System

-> Blood Castle System

-> Devil Square System

-> Chaos Castle System

-> White Wizzard System

-> News System

-> AutoExp System

-> Happy Hour System

-> Vip System

-> Reset System

a dokładniej jak to będzie działać bo domyślam się że inaczej niż na zwykłym s2 i czy wszystko będzie wprowadzone ?

Sam pracuję z nimi pierwszy razy muszę wszystko pokolei ogarnąć.

-> Login Messages Server Bar  -- Wiadomości GM na środku jak w nowszych seasonach

-> Login Notice GameMaster -- Wiadomości GM na środku jak w nowszych seasonach

-> Login Notice Normal Players -- Logowanie z poziomu zwykłego gracza/vip

-> Experience System - dynamiczny exp

-> New 7 Jewels - dodane zostały nowe kamienie, zapewne zmieniejące itemy nie exc na exc + losowa opta ( ale czy to będzie? Nie wiem )

-> New Coins Zen - Przedmiot "ZEN" - oddajesz do NPC jak Reny

-> New Boxes Jewels - nowe wypadajki

-> CallCharacter System -- nie mam pojęcia.

-> Game Master System - GM system

-> Golden Archer System - Reny oddajesz = dostajesz nagrode

-> Blood Castle System - nie muszę tłumaczyć chyba

-> Devil Square System - nie muszę tłumaczyć chyba

-> Chaos Castle System - nie muszę tłumaczyć chyba

-> White Wizzard System - nie muszę tłumaczyć chyba

-> News System - wchodzisz do gry i otrzymujesz komunikat ze zmianami na serwerze

-> AutoExp System - Jakiś bot wbudowany pewnie do expienia.

-> Happy Hour System - Event polegajacy na tym, że w danym dniu o danej godzinie włącza się wiekszy EXP

-> Vip System - nie muszę tłumaczyć chyba

-> Reset System - brak na tym serwerze.

Opublikowano

ja bym nawet zmniejszył expa zeby to nie był serwer na kilka dni... Kolega co się wczoraj wypowiedział że na  real-mu w 2 dni wbił 300 lvl przy tylu godzinach to ja nie wiem jakie ma pojęcie na temat tej gry i gdzie on expił ale życzę mu powodzenia. Na S2 zawsze najsilniejszy był BK ale udawało się i jego zabić, nie szalał bym z jego nerfem bo jak ktoś ma pojęcie jak kolega o którym wspomniałem wcześniej to i dobrym BK nie zabije MG i będzie płakał że za mocny;p tak została gra na s2 stworzona że trzeba sobie z tym radzić inaczej;p ogólnie zapowiada się fajnie i mam nadzieje że uda Ci się to wszystko pociągnąć przez dłuższy czas!

Konta VIP mają za duża różnice w expie, 15x wiecej przy bazowym 40x to za dużo, moja propozycja 5x wiecej i git. Vulcanus tylko dostępny dla VIP tez głupota wg mnie, każda mapa powinna być dostępna dla wszystkich.

We wstępnej publikacji masz wymienionego jeszcze Suma I RF-a że też będzie dostępny ale to pewnie dlatego że jeszcze inne sezony wchodziły w grę ;p

Opublikowano

ja bym nawet zmniejszył expa zeby to nie był serwer na kilka dni... Kolega co się wczoraj wypowiedział że na  real-mu w 2 dni wbił 300 lvl przy tylu godzinach to ja nie wiem jakie ma pojęcie na temat tej gry i gdzie on expił ale życzę mu powodzenia. Na S2 zawsze najsilniejszy był BK ale udawało się i jego zabić, nie szalał bym z jego nerfem bo jak ktoś ma pojęcie jak kolega o którym wspomniałem wcześniej to i dobrym BK nie zabije MG i będzie płakał że za mocny;p tak została gra na s2 stworzona że trzeba sobie z tym radzić inaczej;p ogólnie zapowiada się fajnie i mam nadzieje że uda Ci się to wszystko pociągnąć przez dłuższy czas!

Konta VIP mają za duża różnice w expie, 15x wiecej przy bazowym 40x to za dużo, moja propozycja 5x wiecej i git. Vulcanus tylko dostępny dla VIP tez głupota wg mnie, każda mapa powinna być dostępna dla wszystkich.

We wstępnej publikacji masz wymienionego jeszcze Suma I RF-a że też będzie dostępny ale to pewnie dlatego że jeszcze inne sezony wchodziły w grę ;p

Nie wiem dlaczego nie chcesz powiedzieć, że chodzi o mnie. Skoro mnie krytykujesz to się nie wstydź i podaj jakiś racjonalny argument dlaczego uważasz mnie za osobę która nie ma pojęcia o tej grze.

Expiłem normalnie, w party i wcale nie były to elite yeti w d3. Nie wiem czy Ty byłeś na tym serwerze? Wbiłeś tam 400lvl? Jeśli nie to jakim prawem mnie oczerniasz i wypisujesz takie farmazony. Bez seala nie ma ludzkiej mocy wbić tam dużo większy level od mojego, w takim czasie w jakim ja to wbiłem. Może udałoby Ci się dobić do 330 w 2dni. Na pewno nie więcej.

Dodatkowo to jest serwer pvp. Nie wiem po co ludzie mieliby wbijać 400level przez x czasu skoro tutaj chodzi o zbieranie przedmiotów i walkę player vs player oraz oblężenie zamku a nie expienie. Chyba, że źle rozumiem serwer PVP, to racz mnie olśnić, mistrzu.

Opublikowano

Jak widzisz nie musiałem "oznaczać" Cie żeby było wiadomo o kogo chodzi^^ nie gram na tym serwerze od 5-6 dni i dalej jestem najwyżej w rankingu z Polaków :) 197ml, 50ml i 2 postacie po 400lvl, więc wiem ze w 2 dni można tam zrobić wiecej :) teoretycznie dobrze rozumiesz znaczenie skrótu PVP ale jeśli chcesz walkę player vs player w pierwszym dniu to wbij na serwer z max expem i tam w dzien zalatwisz wszystko... serwery pvp głównie są ustawiane pod bardzo mały exp żeby zanim zacznie się zabawa z biciem i zamkiem trzeba było trochę czasu poświęcić na wbicie odpowiedniego poziomu i zbieranie setów.

Opublikowano

Nie wiem dlaczego nie chcesz powiedzieć, że chodzi o mnie. Skoro mnie krytykujesz to się nie wstydź i podaj jakiś racjonalny argument dlaczego uważasz mnie za osobę która nie ma pojęcia o tej grze.

Expiłem normalnie, w party i wcale nie były to elite yeti w d3. Nie wiem czy Ty byłeś na tym serwerze? Wbiłeś tam 400lvl? Jeśli nie to jakim prawem mnie oczerniasz i wypisujesz takie farmazony. Bez seala nie ma ludzkiej mocy wbić tam dużo większy level od mojego, w takim czasie w jakim ja to wbiłem. Może udałoby Ci się dobić do 330 w 2dni. Na pewno nie więcej.

Dodatkowo to jest serwer pvp. Nie wiem po co ludzie mieliby wbijać 400level przez x czasu skoro tutaj chodzi o zbieranie przedmiotów i walkę player vs player oraz oblężenie zamku a nie expienie. Chyba, że źle rozumiem serwer PVP, to racz mnie olśnić, mistrzu.

Jak widzisz nie musiałem "oznaczać" Cie żeby było wiadomo o kogo chodzi^^ nie gram na tym serwerze od 5-6 dni i dalej jestem najwyżej w rankingu z Polaków :) 197ml, 50ml i 2 postacie po 400lvl, więc wiem ze w 2 dni można tam zrobić wiecej :) teoretycznie dobrze rozumiesz znaczenie skrótu PVP ale jeśli chcesz walkę player vs player w pierwszym dniu to wbij na serwer z max expem i tam w dzien zalatwisz wszystko... serwery pvp głównie są ustawiane pod bardzo mały exp żeby zanim zacznie się zabawa z biciem i zamkiem trzeba było trochę czasu poświęcić na wbicie odpowiedniego poziomu i zbieranie setów.

I jeden i drugi ma racje, ale po to robimy testy aby wszystko dopracować i sprecyzować.

Dzisiaj serwer powstał na nogi, jutro strona forum i jedziemy z testami od soboty myślę.

AntyHack podpięty i jest powiedziałbym nie do zagięcia :)

Jeszcze dzisiaj dostępny będzie TeamSpeak3 gdzie będziemy mogli wspólnie tworzyć konwersację na dane tematy. Ustawiamy wszystko od nowa, od samego początku, exp na testy? 40. Dlaczego ? Dlatego ze na 9999 polecisz i bedziesz latał tam gdzie nie trzeba.

Więcej informacji wkrótce !

Opublikowano

Nie musiales mnie oznaczac bo sam sie odezwalem....

Gratulacje Tobie Twoich super osiagniec, nie jestem tutaj po to aby sie przechwalac tylko po to aby bronic swojego imienia - powiedziales ze sie znam na tej grze dlatego ze level mniejszy od Ciebie wbilem? Ja podalem to na swoim przykladzie i jesli uwazasz to za slaby wynik to potraktuj to jako wynik przecietnego gracza. Moj post byl jedynie podpowiedzia dla admina, ze w 2 dni przecietny gracz nie wbije 400lvla na takim expie a nie placzem o podwyzszenie expa na serwie... A 2 dni sie wziely stad ze tak wlasnie proponowal admin. Dodatkowo myślę, ze zbierac sety mozna rowniez po wbitym 400lvlu, wiec nie wiem o co Ci chodzi.

Ziomeczki co to za gównoburza

To nie ja zaczalem ten cyrk, a nie dam sie publicznie zniewazac.
Opublikowano

Kolego, aktualizuj  bo nowa latka wyszla, co kilka dni jakies poprawki sa ale to bardzo dobrze i odpalaj potestujemy sobie :)

Opublikowano

S2 serwerow juz nie ma, a jesli ktos jakis postawi to na plikach dostepnych dla kazdego, ktore nie maja nawet AntyHacka.. ;d Skoro Presti Posiada bardzo fajne takowe pliki to trzeba jak najszybciej stawiac S2  ;D A nie S6 ktorych jest od zarabania ;d

Opublikowano

MU im starsze tym lepsze, pamiętam czasy MU Freedom exp x40 drop x15 i 100kk*ilość resów , resa bijesz 2 dni a potem zbieraj 2kkk zenu na resa xD co jak co ale tego serweru nigdy nie zapomnę a wydaje mi się że ten też może wypalić i zapaść w pamięci jako dobry serwer s2

Opublikowano

A propo skoro bedzie dodany 3rd quest i 3rd wingi, to czy bedzie master skill tree?

Nie będzie drzewka. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...