Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S2] [16.07.2016] PrestigeMU | EXP 40 | BEZ RESETÓW

PrestigeMU

Jaki Season?   

65 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki Season?

2. 2. Ile mobów na spocie ?

3. 3. Czy myślisz, że serwer PVP jest w stanie uzyskać jakiś dobry wynik Online?

4. 4. Koncepcja serwera Ci się podoba?

• Tak
    • Nie ( podaj powód dlaczego , to się dla mnie liczy )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pograłbym na takim s2 ale z resami

Jak to wypali to będzie serwer medium, ale to jeszcze czasu a czasu :)

@@ Właśnie uploduje klienta na testy, strona work.

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rejestracja coś nie działa. "The reCAPTCHA wasnt entered correctly. Go back and try it again!" Nawet nie wyświetla się żadne okienko do wpisania jakiejkolwiek captchy.

Opublikowano

Usunąłem REPA, można rejestrować się.

Przepraszam, nie zauwazylem.

Start za jakieś 1,5 - 2 tyg

Opublikowano

to są pliki evo team ale te ogolnodostepne? w premium jest chyba jeszcze wiecej dodatkow i support od evo teamu

To jest wersja premium 2016 rok.

Strona działa już na domenie.

http://prestigemu.com

Ustawiamy pralkę. ! Zapraszam

W naszej galerii na stronie znajdziecie to co nowego na S2, będę na bieżąco wrzucał co skonfigurowane.

http://prestigemu.com/-id-Gallery.html

Opublikowano

Ja w3 nie moge wykrecic. dalej chce 2 miliardy zen i jest -1214935458923578345734% xD

Ogarnąłem już to. Itemy FO Nie mogą być jako item dodatkowy. Max 3 opcje :)

Zresztą kto normalny wingi 3rd kręci z FO itemu, którego na tym serwerze nie znajdziemy :)

TeamSpeak gdzie siedze. 

Adres IP : 51.255.163.199

Opublikowano

Co myślicie na temat, aby do sklepu dodać b/s i dać im cenę tak 100 milionów, aby zen miał wartość? 

Proszę o opinie na ten temat.

Opublikowano

Hmm jeśli chcesz to zrobić to nawet ma sens ale tylko wtedy jeżeli będzie to np bless i tylko bless aby dalej farmić słabe mapy za chaosami i lepsze za jolami a soul jako waluta główna jak na wielu serwerach - takie jest moje zdanie na ten temat

Opublikowano

Hmm jeśli chcesz to zrobić to nawet ma sens ale tylko wtedy jeżeli będzie to np bless i tylko bless aby dalej farmić słabe mapy za chaosami i lepsze za jolami a soul jako waluta główna jak na wielu serwerach - takie jest moje zdanie na ten temat

Soul jako waluta to bardzo dobry pomysl ;D Ale tego Blessa bym tak do 50 mln. dal ;D Chyba, ze zen bedzie w miare lecial ;D Na +9 nie zawsze wchodzi.. Hah :D

Opublikowano

Start serwera 16.07 czy 15.07

Aż tak dobrze testy idą :P?

Opublikowano

Witam.

Bardzo podoba mi się koncepcja tego serwera. Marzyłem o takim od kilku lat :) Lece testować serwer.

S2 <3

Co myślicie na temat, aby do sklepu dodać b/s i dać im cenę tak 100 milionów, aby zen miał wartość? 

Ja bym proponował do sklepu dodać blesy, a główną walutą byłyby głównie soule, ale też reszta kamyków. Zen również sprawdziłby się w roli głównej waluty, ale wtedy trzeba pomyśleć o tym, gdzie byśmy przechowywali duże ilości zenu, bo kamyczki można zawsze spakować.

Jak najszybciej.
Opublikowano

Aż tak dobrze testy idą :P?

Zrobiliśmy bardzo dużo na testach.

Mam taką pracę, że mogę siedzieć i ogarniać serwer 9 godzin dziennie :)

Witam.

Bardzo podoba mi się koncepcja tego serwera. Marzyłem o takim od kilku lat :) Lece testować serwer.

S2 <3

Ja bym proponował do sklepu dodać blesy, a główną walutą byłyby głównie soule, ale też reszta kamyków. Zen również sprawdziłby się w roli głównej waluty, ale wtedy trzeba pomyśleć o tym, gdzie byśmy przechowywali duże ilości zenu, bo kamyczki można zawsze spakować.

Jak najszybciej.

Z tymi kamieniami jeszcze pomyślimy.

Opublikowano

Jaki jest sens robić nudne Sezony ???? Gimbaza w nie gra czy co?

Dzieci lubią jak się zrobi BK i nikt go zabić nie może? 0 balansu postaci pod pvp.

Teraz się tworzy serwery tylko od S6+++ a najlepiej S10.

Bez pozdrowień

Opublikowano

Dzieci lubią jak się zrobi BK i nikt go zabić nie może? 0 balansu postaci pod pvp.

Bez pozdrowień

Po twojej inteligentnej wypowiedzi można wywnioskować, że masz nie więcej niż 16 lat i gówno wiesz o mu :)

Lepiej grać na S6 bo jest helper, stawiam bota jak "pizda" i stoję cały dzień.

Nas interesuje powrót do klasyki, przypomnienie sobie jak to było kiedyś, za dawnych czasów.

Po cholerę w ogóle to komentujesz jak nie masz nic do powiedzenia?

Wszedłeś sprawdzić balans? Nie, bo jesteś typową beksą z MPC, która grała na S2 z max statami.

Uraz z dzieciństwa widzę trzyma Cię do teraz.

S10 = to nie jest już MUO

Bez Pozdrowień

Opublikowano

Bez pozdrowień

Czlowieku s6 w gore masz setki serwerow wiec sobie graj na nich jak chcesz duzo osob ma ochote pograc na starym dobrym s2 bez gownianego helpera co robi all za ciebie. 

Napewno wbije :)

Opublikowano

Serwer dla dzieci robiony przez mózgowego inwalidę z IQ poniżej poziomu morza.

Poniżej S6 to ciężko nazwać content pełnoprawnym contentem.

Helpera można spokojnie wyłączyć po za tym na prywatach może tylko ludzie o Twojej inteligencji grają 'stawiając bota'

W sumie niepotrzebny flamewar się zrobił, macie racje że są serwery S6+. Mentalność polaczka idioty niestety dalej w nas siedzi i polskie serwery pozostają daleko w tyle.

Tym razem pozdrowionka dla wszystkich umysłowych dzieci :) :*

Opublikowano

Serwer dla dzieci robiony przez mózgowego inwalidę z IQ poniżej poziomu morza.

Poniżej S6 to ciężko nazwać content pełnoprawnym contentem.

Helpera można spokojnie wyłączyć po za tym na prywatach może tylko ludzie o Twojej inteligencji grają 'stawiając bota'

W sumie niepotrzebny flamewar się zrobił, macie racje że są serwery S6+. Mentalność polaczka idioty niestety dalej w nas siedzi i polskie serwery pozostają daleko w tyle.

Tym razem pozdrowionka dla wszystkich umysłowych dzieci :) :*

Nie masz nic ciekawego do powiedzenia to po kij sie wypowiadasz zakompleksiony bachorze? Widac boli cie dupa z tym sezonem drugim ;)

Nawet nie potrafisz podac konkretnych argumentow co ci przeszkadza w tym sezonie.

Piszesz ze polskie serwery pozostaja w tyle sorry ale to wlasnie kiedy byly robione serwer s2/s3 gralo najwiecej osob i byl najlepszy klimat a nie spierdolony helper, xshop, offtrade.

Bez pozdrowien

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...