Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S2] [16.07.2016] PrestigeMU | EXP 40 | BEZ RESETÓW

PrestigeMU

Jaki Season?   

65 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki Season?

2. 2. Ile mobów na spocie ?

3. 3. Czy myślisz, że serwer PVP jest w stanie uzyskać jakiś dobry wynik Online?

4. 4. Koncepcja serwera Ci się podoba?

• Tak
    • Nie ( podaj powód dlaczego , to się dla mnie liczy )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co Was tak ten helper boli?;p przecież to było wiadome że wcześniej czy później on zostanie dodany do jakiegoś sezonu bo i tak wszyscy grali na bocie typu avanta i wszystko zbierał za Was;p więc czy helper czy avanta to jedno i to samo;p co do xshopu to macie racje nie potrzebne nikomu no ale tak to już jest że w kazdej grze musi byc co chwile coś nowego;p

moze zmiana expa na x30?;d

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer dla dzieci robiony przez mózgowego inwalidę z IQ poniżej poziomu morza.

Poniżej S6 to ciężko nazwać content pełnoprawnym contentem.

Helpera można spokojnie wyłączyć po za tym na prywatach może tylko ludzie o Twojej inteligencji grają 'stawiając bota'

W sumie niepotrzebny flamewar się zrobił, macie racje że są serwery S6+. Mentalność polaczka idioty niestety dalej w nas siedzi i polskie serwery pozostają daleko w tyle.

Tym razem pozdrowionka dla wszystkich umysłowych dzieci :) :*

Serwer dla dzieci robiony przez mózgowego inwalidę z IQ poniżej poziomu morza.

Poniżej S6 to ciężko nazwać content pełnoprawnym contentem.

Helpera można spokojnie wyłączyć po za tym na prywatach może tylko ludzie o Twojej inteligencji grają 'stawiając bota'

W sumie niepotrzebny flamewar się zrobił, macie racje że są serwery S6+. Mentalność polaczka idioty niestety dalej w nas siedzi i polskie serwery pozostają daleko w tyle.

Tym razem pozdrowionka dla wszystkich umysłowych dzieci :) :*

Nie masz nic ciekawego do powiedzenia to po kij sie wypowiadasz zakompleksiony bachorze? Widac boli cie dupa z tym sezonem drugim ;)

Nawet nie potrafisz podac konkretnych argumentow co ci przeszkadza w tym sezonie.

Piszesz ze polskie serwery pozostaja w tyle sorry ale to wlasnie kiedy byly robione serwer s2/s3 gralo najwiecej osob i byl najlepszy klimat a nie spierdolony helper, xshop, offtrade.

Bez pozdrowien

Dalsze tego typu odzywki będą karane.

Opublikowano

czemu nie moge się zalogować do gry? wyskakuje ze moje konto jest nieprawidłowe czy cos takiego;p a na stronie normalnie moge się na nie zalogowac;d

Opublikowano

Jaki jest sens robić nudne Sezony ???? Gimbaza w nie gra czy co?

Dzieci lubią jak się zrobi BK i nikt go zabić nie może? 0 balansu postaci pod pvp.

Teraz się tworzy serwery tylko od S6+++ a najlepiej S10.

Bez pozdrowień

Zatkaj kur,we cioto xD Grasz w mu max 2 lata na jakichś gówno s6-s10 serwerkach i się wypowiadasz. Widocznie ch,uj o tej grze wiesz skoro pieprzysz takie głupoty xD

Opublikowano

czemu nie moge się zalogować do gry? wyskakuje ze moje konto jest nieprawidłowe czy cos takiego;p a na stronie normalnie moge się na nie zalogowac;d

Nie ma takiego konta jakie podales. 

Na dobrej stronie sie zarejestrowales?

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

no chyba coś nie bardzo?;d to że mam odpalony inny serwer nie powinno mieć znaczenia raczej bo klient wszedł normalnie wiec ewidentnie coś jakby z kontem...

Na pw Ci dane wysłałem, sprawdz

Opublikowano

Ja mam problemy z czcionką w grze.

EDIT : Dobra, to moja nadgorliwość, po restarcie gry już wszystko hula, coś się musiało zwiesić jednorazowo, sorry za problem. 

Opublikowano

Dark lord na sezonie 2 bije po 1 mobku bo pamietam ze bylo cos takiego

Zapraszam na testy :) Sprawdzisz sam, DL'a jeszcze nie testowalem

Opublikowano

dawno nie wchodziłem na te forum,a o grze nie ma co wspominać. cos mnie tchnelo, patrze atu calkiem ciekawy server powstaje. sezon klasyk, jedyne co moze byc minusem to dosyc spory exp, ale to tylko moja mala aluzja- jak znajde chwile czasu wejde i z checia powroce do najlepsiejszej gry sprzed wielu lat:) udanego startu !

ZioMuS

Opublikowano

Prestige nie zawracaj sobie nim glowy, MIAZGA to jakis dzieciak ktory chce przyciagnac Twoja uwage jak ma problemy z zalogowaniem pewnie CAps'a mial wlaczonego i pobiegl z placzem do rodzicow. Skup sie na serwerze przeciez od razu widac co ten miazgus kombinuje tutaj :D CINU peace bez spiny napisalem prawde :P

Opublikowano

Prestige nie zawracaj sobie nim glowy, MIAZGA to jakis dzieciak ktory chce przyciagnac Twoja uwage jak ma problemy z zalogowaniem pewnie CAps'a mial wlaczonego i pobiegl z placzem do rodzicow. Skup sie na serwerze przeciez od razu widac co ten miazgus kombinuje tutaj :D CINU peace bez spiny napisalem prawde :P

a co Ty kmiocie możesz o mnie wiedzieć? włączony caps?? to niby jakim cudem mogłem zalogować się na stronie a w grze nie?? widać jaki ogarnięty jesteś... przyciągnąć jego uwagę?? sorry może i Ty lubisz przyciągać uwagę chłopaków ale ja jednak preferuję inną płeć^^

Opublikowano

Po co wy się tak spinacie jeden do drugiego :)

Kolega miał problem to starałem się to wyjaśnić i mu pomoc, ja na to konto wchodzę bez problemu z 2 Pecetów.

Jestem ONLINE na serwerze do godziny 19:00 i ustawiamy drop wypadajek.

Heart of love = +3 do +5

Firecracker = +3 do 5

Silver medal = +4 do +6

Gold medal = +5 do +7

Z mała szansa na +4 opt / 8 opt

Opublikowano

A ja mam takie podstawowe pytanie. Jak/czym to odpalic? ^^

rrr.jpg

Antyhack usunął Ci maina, wyłącz pobierz i rozpakuj.

Pozdrawiam

Opublikowano

Wkońcu serwer na który czekałem czyli s2 :) a nie jakieś s4+ widać ze osoba która wypowiadała sie za sezonem 6 jest pokolenia gimbazjalnego, juz mieliscie 304290239 takich serwerów,trzeba było sobie na nich siedzieć ,a nie wtrącać sie w najlepszy sezon do pvp 

Czekam na start

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak sobie siedzę i dumam, a może by zrobić coś nietypowego na serwerze?

Może zamiast maksymalnego poziomu = 400 zrobić 450/500 ?

Co wy na to?

Zawsze gra się troche wydłuży

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...