Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S2] [16.07.2016] PrestigeMU | EXP 40 | BEZ RESETÓW

PrestigeMU

Jaki Season?   

65 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki Season?

2. 2. Ile mobów na spocie ?

3. 3. Czy myślisz, że serwer PVP jest w stanie uzyskać jakiś dobry wynik Online?

4. 4. Koncepcja serwera Ci się podoba?

• Tak
    • Nie ( podaj powód dlaczego , to się dla mnie liczy )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi max lvl 500 by się podobał bardzo :D do tego ogarnij jakies dodatkowe eventy pvp jak last standing i dać dobrą nagrodę do cc jak np 50% na randomowy acc (ale tylko na najlepszym ) lub na AA weapon

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jeszcze mozesz dodac bc8 dla osob z 500lvlem ze specjalna nagroda jako taki kolejny dodatek :)

Nie ma możliwości dodania kolejnego poziomu BC, przykro mi :)

Opublikowano

Wszystkie ustawienia super i chce sciągnąć tu kilkunastoosobową ekipę ale jednego nei rozumiem a może jest to nie przestawione. Z ustawień na stornie wynika że 100gold credit kosztuje 5 euro czyli około 22-3 złote. 1 dzień vip - 100 gold credit ,czy kogoś tu nie pogięło z tymi cenami za 1 dzień vip / 20 pln?^^

Opublikowano

Według mnie 400 lvl by był lepszy,przy takim expie gra i tak bedzie długa,nie potrzebnie to modyfikowac do tego gracze beda mieli wiecej zycia jak i level sie podnosi i dodatkowe punkty

Jestem za 400

Wbicie 400 jest dosyć szybkie, zapewniam Cie ! ;)

Wszystkie ustawienia super i chce sciągnąć tu kilkunastoosobową ekipę ale jednego nei rozumiem a może jest to nie przestawione. Z ustawień na stornie wynika że 100gold credit kosztuje 5 euro czyli około 22-3 złote. 1 dzień vip - 100 gold credit ,czy kogoś tu nie pogięło z tymi cenami za 1 dzień vip / 20 pln? ^^

Ceny VIPa nie są jeszcze ustalone, prawodpodbnie będzie 1 dzień = 1 PLN

Opublikowano

To wszystko wyjaśnia ;) nie myślaleś jeszcze nad obniżeniem delikatnie expa?:> powiedzmy 30 / 35 vip ? bez master lvl szybko wbijemy ten exp, ewentualnie przemyśleć temat 1 razowego reborna z dodatkowymi 300-500pkt , na pewno zawitam dość mam zagranicznych serverow :)

Jak będzie wyglądała sprawa bota? będzie coś dozwolonego/ wbudowanego ? nie mowie tu stricte o helperze ale czyms co pozwoli expic i jednoczesnie przegladac interner

Opublikowano

To wszystko wyjaśnia ;) nie myślaleś jeszcze nad obniżeniem delikatnie expa?:> powiedzmy 30 / 35 vip ? bez master lvl szybko wbijemy ten exp, ewentualnie przemyśleć temat 1 razowego reborna z dodatkowymi 300-500pkt , na pewno zawitam dość mam zagranicznych serverow :)

Jak będzie wyglądała sprawa bota? będzie coś dozwolonego/ wbudowanego ? nie mowie tu stricte o helperze ale czyms co pozwoli expic i jednoczesnie przegladac interner

Autoclicker elite będzie dozwolony.

Opublikowano

Mam problem z włączeniem serwera :(

Ponieważ gdy klikam main.exe włącza mi się Mu Hack a gdy ma się odpalić gra wyskakuje mi komunika program main przestał działać :( .

Dziwne jest to ponieważ wszystkie serwer inne mogłem odpalić np RealMU itd tak że gdyby ktoś wiedział jak rozwiązać ten problem był bym mega wdzięczny :) 

Opublikowano

Komputer -> Prawy przycisk myszy -> Właściwości -> Ochrona systemu -> Zaawansowane -> Ustawienia (te 1 od góry) -> Zapobieganie wykonaniu danych -> Dodaj... -> Szukasz main.exe otwórz -> Zastosuj -> Gotowe :)

I wyłącz antywirusa zanim wypakujesz.

Opublikowano

Komputer -> Prawy przycisk myszy -> Właściwości -> Ochrona systemu -> Zaawansowane -> Ustawienia (te 1 od góry) -> Zapobieganie wykonaniu danych -> Dodaj... -> Szukasz main.exe otwórz -> Zastosuj -> Gotowe :)

niestety nie pomogło wszystko zrobiłem tak jak napisałeś :/ dzięki wielkie za chęci 

Opublikowano

niestety nie pomogło wszystko zrobiłem tak jak napisałeś :/ dzięki wielkie za chęci 

Jesteś trzecią osobą, która ma taki problem. Jednej z nich poleciłem reinstall systemu i pomogło. 

Drugiemu koledze pomagałem dosyć długo ale nie dało rady. 

Prawdopodbnie to coś w systemie, jedyna opcja to reinstall.

@@mmirek

Zobaczysz co za męka jest wbicie 500 poziomu. :) 

Nie trzeba zmniejszać expa, zapewniam Cię. 

Zaraz odpalę dla was forum :)

Opublikowano

Próbowałeś uruchomić mu w trybie zgodności z win xp?

Opublikowano

Tak niestety nie pomogło :( 

Opublikowano

Brak frameworkow/visuali.

Opublikowano

Brak frameworkow/visuali.

Jak mu S6 działa to ma raczej. 

Nie mam wizji już na to, próbowałem to rozwiązać. 

Niestety nie pomogę.

Opublikowano

Jakiś czas temu pisałem o takich ustawieniach i w końcu się doczekałem. Mam nadzieję, że wypali.

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

U mnie też Main sam się zamyka i u moich dwóch znajomych również, coś jest nie tak ewidentnie i ten sam błąd każdemu wyskakuje "program Main przestał działać" coś z tym pasuje zrobić bo szkoda stracić od startu tyłu graczy

Opublikowano

To że s6 działało to nie znaczy że czegoś nie brakuje. Wina nie leży po stronie maina tylko Waszych komputerów. 

Opublikowano

U mnie też Main sam się zamyka i u moich dwóch znajomych również, coś jest nie tak ewidentnie i ten sam błąd każdemu wyskakuje "program Main przestał działać" coś z tym pasuje zrobić bo szkoda stracić od startu tyłu graczy

Spróbujcie tego co zacytuję z innego forum ;)

To jest ukryta treść, proszę

Link do programu Antimalware http://www.dobreprogramy.pl/Malwarebytes-AntiMalware,Program,Windows,13117.html

Ewentualnie druga opcja

Jeżeli przy odpaleniu MU wyświetla Ci się komunikat "Program przestał działać" ten

1. Zainstaluj MU Online

2. Kliknij PPM (Prawy przycisk myszy) na "Mój Komputer" i wybierz zakładkę właściwości

3. Po lewej stronie okna wybierz opcję "Zaawansowane ustawienia systemu"

4. W oknie "Właściwości Systemu" wybierz zakładkę "Zaawansowane"

5. W zakładce "Wydajność" kliknij w "Ustawienia"

6. W oknie "Opcje wydajności" wybierz zakładkę "Zapobieganie wykonywaniu danych"

7. Kliknij przycisk "Dodaj"

8. Wybierz lokalizację MU Online

9. Zaznacz ikonkę MU i wciśnij przycisk "Otwórz"

10. Zaakceptuj zmiany przyciskiem "OK"

Opublikowano

Siemanko tu Kamasutra , jak ja mam odpalic tego klijenta , jak po rozpakowaniu mam main ikonke na bialo , zwariowałem na moment . xP .... oO .

Screen, ale pewnie antywirus usunął Ci jakiś plik.

Opublikowano

Download od nowa ? . No na bialo mam plik , pisz emi ze nie mam programu zby otworzyc . Kosz i download again jak coś to sie bd odzywał . 

Ps . Widze , że ostro cisniesz z serwerem . ^^ Mistrzu zagra chyba . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...