Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smite - ogólna dyskusja o grze

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 481
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ano, większy fun jest grając na smurfie, kiedy okazuje się, że w sumie wszyscy z Twojego i przeciwnego teamu są na smurfach i o wiele lepsza rozgrywka jest na Conq w przedziale lvlowym 1-10, niż na normalnych rankedach. :v

Opublikowano

Mnie pomału też już zaczyna nużyć w szczególności teraz gdy matchmaking jest popsuty i mając ten 143lv mam gry z 30+   a drugim czynnikiem jest to ze obecnie mam bana jeszcze na 80 godzin xD .  Ale z drugiej strony kocham nowy skin do Artio nie mogę się doczekać  aby nim zagrać 

Opublikowano
1 godzinę temu, Lukora napisał:

Mnie pomału też już zaczyna nużyć w szczególności teraz gdy matchmaking jest popsuty i mając ten 143lv mam gry z 30+   a drugim czynnikiem jest to ze obecnie mam bana jeszcze na 80 godzin xD .  Ale z drugiej strony kocham nowy skin do Artio nie mogę się doczekać  aby nim zagrać 

No ten skin do Artio to im wyszedł, muszę przyznać. Ale fakt - matchmaking ssie. Dzisiaj grałam sobie na smurfie, gdzie mam 8 lvl i byłam w teamie z gościem, co miał 110+, że już nie wspomnę o enemy, bo tam to jakiś diamond był. :v 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przeszedłem z Lola na Smite (xbox one), i uważam, że była to najlepsza decyzja w moim życiu. Community jest tam o wiele lepsze, gracze nie trollują, jak już to wyjdą z gry, ale dalej można ugrać grę 4v5 jak się ma zgraną drużynę.  Brakuje mi tylko dramowych gemsów jak w Paladins dla przykładu. Skiny są świetne. Nic tylko grać  :D

• 1 rok później...