Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wakacyjne porządki - emerytura i początek nominacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Makin kiedy @QuarK bo aż ciężko patrzeć ile on musi zrobić by zasłużyć na wyróżnienie! :)

@Makin weź ty koleśm @QuarK jednogłośnie na globalka, baaa na admina na twoje miejsce. Z tym ostatnim to :makka:

mój znak rozpoznawczy to jego brak

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Tak się z @Marselo żegnacie jak by był jego pogrzeb.

Ja tak nawiążę do tych śmiesznych zmian, dlaczego "ELITA" ma dostęp do ACP skoro nie pełni żadnej funkcji ? np @Pan Szymek bo bardzo mnie to ciekawi, pewnie bana dostanę za takowe pytanie. 

Ale dlaczego pionek ma władzę ? To już mogliście mu nadać rangę. 

Widzę że forum schodzi już całkiem na psy, skoro porządni ludzie są banowani i odchodzą. A przychodzą osoby które nie dały żadnego wkładu w to forum :)

Widzę że Lord już nie ma własnego zdania, pewnie liczy gruby hajs z antaris ^^

Edytowane przez Azteca
Maja.. i Arthia.eu lubią to

4661.gif

Opublikowano

Ja tak nawiążę do tych śmiesznych zmian, dlaczego "ELITA" ma dostęp do ACP skoro nie pełni żadnej funkcji ? np @Pan Szymek bo bardzo mnie to ciekawi, pewnie bana dostanę za takowe pytanie. 

Widzę że forum schodzi już całkiem na psy, skoro porządni ludzie są banowani i odchodzą. A przychodzą osoby które nie dały żadnego wkładu w to forum :)

Dlaczego MPC "schodzi na psy" tylko w opinii ludzi z przynajmniej jednym permem?

Opublikowano

Dlaczego MPC "schodzi na psy" tylko w opinii ludzi z przynajmniej jednym permem?

nie, dlaczego takie coś jak Ty ma wgl jakieś prawa skoro nie posiadasz żadnej rangi ? 

Albo jesteś ślepy albo głupi, skoro nie widzisz co sami robicie ( bo przecież Wy możecie wszystko, a jak przyjdzie co do czego to nikt nic nie wie ).

Dlaczego każda krytyka np na temat śmiesznego serwer-a Antaris jest usuwana np status, pewnie dobrze wiesz coś o tym bo skoro możesz banować to możesz pewnie bimbać na ftp/acp. W dupie mam opinię ludzi, siedziałam tutaj od dokłądnie 2013 roku i bardzo dobrze wiem jak się te chore forum zmieniło.

Makin ma wyj3bane na wszystko, potrafi tylko dawać Unbany kolegą ( co napisała nawet Upss ) że za to że go zna ma unabany ( czy tam za gify w dupie to mam ).

Skoro nie zauważyłeś zmiany przez te parę lat no to trudno się mówi.

Ludzie co coś robili odchodzą/są banowani. A zwykłe ( nie wiem jak to napisać bo obrażę ale się domyśl ). Mają rangi za nic :) To tyle.

4661.gif

Opublikowano (edytowane)

Czy to są senne rojenia?

Czy baśń dostała skrzydeł i nocami poczęła światu przedziwne rzeczy opowiadać?

I zaliż przemienienie forum news ten zwiastuje lub jego skończenie.

Trochę szkoda, że zrezygnowaliście z dalszej obecności w teamie.

Byliście bardzo spoko osobami, z którymi można było w normalny sposób współpracować lub też się dogadać.

Pamiętam jak @Marselo powitałeś mnie na nowej randze. Nigdy o coś poproszony bądź zapytany mi nie odmówiłeś, mimo że brakiem aktywności na forum grzeszyłeś xD
Można było z Tobą w normalny sposób popisać czy porozmawiać. Tak samo @Zarax oraz @Istny Diabel. Niczego nie można Wam zarzucić. Trzymajcie się i powodzenia!

Istny jedynie stwarzał pozory sztywniaka na randze, którym nie był ;p

Edytowane przez Ravoner
Blezur, Maja.., Smoguś i 2 innych lubią to

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Wszystko ma swój początek i koniec. Tak niestety bywa. Jedno jest pewne głupota niektórych z administracji mpcforum nie ma ani początku ani końca, bo przecież to niekończąca się bez granic linia głupoty ;d.

Gratulacje awansu wszystkim, którzy tego doznali w ostatnich dniach, a tym co odeszli życzę powodzenia w życiu realnym i trzymajcie się ciepło :).

Eryk lubi to
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...