Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instalacja na Android 4.3

SlavesCity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli nie masz oficjalnie nowej aktualizacji do twojego telefonu to musisz się bawić w ręczną, jakieś przeróżne roomowanie telefonu itp. (nie znam się na tym dokładnie), ale też takie coś może uszkodzić Ci telefon a wtedy nawet na gwarancję Ci go nie przyjmą.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Każde rootowanie telefonu jest równoważne z utratą gwarancji, a czasami rootowanie może pójść źle i cały soft masz zwalony, ale o to musiałbyś pytać mobilki ;p

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Mam do pobrania oficjalna aktualizacje, ale 10.41 a mam 4.3.

Nawet jak ja pobiore i zainstaluje to wyskakuje blad, ze nie mozna zainstalowac.

Mam problem z punktem: "d) paste the ftf file downloaded in step c) to folder „Firmware“ included in the XPERIA Flashtool"

Nie mam takiego folderu jak Firmware.

Dochodze do momentu, gdzie mam wyjac kabel, wylaczyc telefon, trzymac przycisk volume down i wlozyc usb. Robie to i wyskakuje komunikat: https://scr.hu/jwaBlA

Pobralem starsza wersje programu i jest ok.

Temat do zamkniecia. Recznie zaktualizowalem do 4.4, reszta aktualizacji normalnie do pobrania z telefonu.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...