Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LG G2 Mini - Problem z grą

matikmz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem że normalnie się wszystko zainstalowało, włączam grę i tutaj jest błąd po pewnym czasie (czasem 5s czasem dłużej potrzyma) wyłącza się gra.

Miał ktoś podobny problem, lub wie jak go naprawić?

Aby nie było telefon: LG g2 mini, system: 4.4.2 :)

Czego tutaj szukasz?

Opublikowano

Nie, lecz jest to wina twojego androida, lub popróbuj pousuwać zbędne aplikacje :) Może pomoże.

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

Posiadam również ten sam model telefonu i działa u mnie wszystko sprawnie.

Mam zaktualizowany system do 5.0.6 jak się nie mylę, wcześniej posiadałem 4.4.2/3 i miałem wiele błędów więc to zależy od twojego systemu android.

Zaktualizuj go i daj znać czy pomogło.

Opublikowano

Posiadam ten sam model telefonu i miałem dokładnie ten sam problem. Ja odinstalowałem zbędne aplikacje , to co się dało przeniosłem na karte SD. Na koniec jeszcze reinstall pokemonów reset telefonu i działają do tej pory bez zarzutów P.S jak coś LG nie ma żyroskopu to będziesz musiał łapać je w trybie AR bez aparatu.

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Posiadam również ten sam model telefonu i działa u mnie wszystko sprawnie.

Mam zaktualizowany system do 5.0.6 jak się nie mylę, wcześniej posiadałem 4.4.2/3 i miałem wiele błędów więc to zależy od twojego systemu android.

Zaktualizuj go i daj znać czy pomogło.

Mam ten sam telefon 5.0.2 i działa bez zarzutu.

jak zaktualizowaliście do 5.0? Bo mi pokazuje że 4.4.2 to najnowszy jaki mogę mieć

Posiadam ten sam model telefonu i miałem dokładnie ten sam problem. Ja odinstalowałem zbędne aplikacje , to co się dało przeniosłem na karte SD. Na koniec jeszcze reinstall pokemonów reset telefonu i działają do tej pory bez zarzutów P.S jak coś LG nie ma żyroskopu to będziesz musiał łapać je w trybie AR bez aparatu.

pomógł reset telefonu chyba za 2 razem :D, ale dzięki mimo wszystko!

Czego tutaj szukasz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...