Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po włączeniu gry mam czarny ekran

lukasz0508

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z odpaleniem gry, wszystko ładnie sie pobrało i zainstalowano. Gdy włączam grę pojawia sie pierwszy obrazek "the pokemon company" później to znika i zostaje czarny ekran. Mój telefon to Asus zenfone 5 android 5.0

Opublikowano

Niestety na telefonach z procesorami intela gra się nie uruchamia, będziesz musiał na aktualizację poczekać.

.

Opublikowano

Niestety na telefonach z procesorami intela gra się nie uruchamia, będziesz musiał na aktualizację poczekać.

mam to samo tylko, że na tablecie. Czyli po aktualizacji powinno działać? wiadomo może kiedy premiera w Polsce?

@mxj

Opublikowano

@XawierStudio

Jak na razie nie wiadomo, przełożyli jeszcze dalej, bo serwery nie wytrzymują popularności gry.

@top

"-Why can't I go catch pokemon outside?

-Because Intel inside."

a gdybyś mógł mi jeszcze powiedzieć, posiadam tablet "esperanza dream tab 7 ax2 hd" wystarczy te 512 mb ramu do grania? @Małpa

Opublikowano

Nie sądzę, żeby Ci to dobrze działało. Więcej będzie problemów i ścinek niż przyjemności z gry.

@Małpa ważne, że ma działać. Co do ścinek to nie przejmuje się tym, chce tylko pograć.

Opublikowano

W jednym FAQ znalazłem takie wymagania, więc z 512 mb może być ciężko

• Android 4.4 lub nowszy

• Dobrego sygnału GPS (bez tego będziecie pływać w oceanie ;) ) - jak nie działa - wyjdźcie na dwór. W domu wiele telefonów nie łapie sygnału! W razie problemu można spróbować GPS FIXów z Google Play

• Minimum Snapdragon 400 / odpowiedni mu MediaTek - nie wiem jak działa na innych (jak Kiriny)

• NIE OBSŁUGUJE Intel Atom (x86) - większość Asus Zenfone nie jest obsługiwanych (poza modelami jak Laser opartych na Snap/MTK)

• Ekran najlepiej 720p (wg oficjalnych danych)

• Stałe połączenie z netem

• Do gry AR wymagany jest ŻYROSKOP i AKCELEROMETR!

• Smartfon musi mieć minimum 1 GB RAM

Wczoraj była jedna aktualka

, jakieś bugfixy,na iphonach ludziom się normalnie ściąga bo mają apkę ze sklepu, a na androidzie będzie trzeba nowe apk ściągnąć

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...