Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pl17 - montujemy ekipe? Poszukujemy chętnych

TheGreatLee39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, warto zmontować jakąś ekipe forumową. Była propozycja odnośnie klanu mpc aczkolwiek były podzielne zdania, tak więc ekipa mpc może funkcjonować chyba bez jakiejś plakietki która nic nie zmieni ;)

Zbieramy chętnych do zmontowania ekipy ;)

W miarę rozwoju drużyny myślę, że zrzuta na oponki nie będzie większym problemem dla użytkowników... ;) sam nigdy nie ładuje w takie gry pieniędzy ale to jednak są groszowe sprawy ;)

Jeżeli ktoś ma jakieś pytania lub pomysły to śmiało pisać !! :)

Lista chętnych osób :

1. @TheGreatLee39

2. @Omek

3. @RaiZoGaming

4.@hurrican2000

5. @1361622928-U485574.pngflondi

6 ----

Opublikowano

Nie ma sensu, gra tak c*****a, że po prostu nie ma sensu.. xD

Co kto lubi, ja tam wolę w to pykać niżeli w sf'a ;) Ale cóż doceniam Twoje zdanie :D

Mogę wziąć udział. Grałem kiedyś, ale samemu, bez ekipy było nudno ;)

O to właśnie chodzi, czyli już jest nas 3 w ciągu kilku minut. ;) Zrobię listę, jeżeli możesz to podeślij mi swój nick, kontakt będzie również w grze ;)

ja mogę  wziąść udział aktualnie 30lv

Ja przed momentem zacząłem, ale momencik nadgonię wszystko jak za starych czasów. Podeślij swój nick, w grze będziemy również w kontakcie. ;) Dopisuje do listy ;>

Opublikowano

Tak więc, który z nas zakłada drużynę ? ;) Zapewne pomysłodawca, więc jak coś oczekuję na zaproszenie! 

Kwestia nazwy i jeszcze wypada poczekać na pozostałych chętnych żeby ruszyć już z ekipą ;)

Póki co możemy bez drużyny grać ten pierwszy dzień a gdy zbierze się 10 chętnych osób zastanowimy się nad nazwą i zastanowimy się kto będzie przywódcą ;) Osobiście wolałbym być członkiem drużyny, wypada powołać odpowiedzialna osobe ;)

@CrazySF chętny? :)

Opublikowano

Chętnie dojdę :)

mój nick: Hurrian2000

PL.17

Miałem dwa konta na polskim herozero, po 137 levelu :) Więc zagram, ale z ekipą :)

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

PL.17

Miałem dwa konta na polskim herozero, po 137 levelu :) Więc zagram, ale z ekipą :)

Dopisuje Cie do listy oraz na obecną chwile wbijaj do zastępczej ekipy w której się wszyscy będziemy zbierać ;)

Opublikowano

PL.17

Nie znaleziono postaci ;v

Siea siea.

Opublikowano

PL.17

Nie znaleziono postaci ;v

zapomniał tam do nicku dopisać ''c'' powinno być Hurrican2000 :)

Ja to bym chciał jakąś ekipkę zmontować na s13... ale raczej się nic takiego nie zapowiada :v

Dlaczego akurat S13? Wydaje mi się, że umierają te serwery. Przeważnie gra na nich tylko topka.

Opublikowano

Raizor doganiam cię z poziomem, już leci 21 ;) jutro może cie dogonię albo pojutrze ;D 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z ekipy zostało wielkie G. Po tygodniu grałem już sam. 

Myślę, że dobrze jak ja zrobię ekipę. Jestem aktywny, sumienny.

Zbieram ludzi do wspólnej gry. Chętni pisać nicki pod spodem ;)

9368_gold.png

Opublikowano

Ta rezerwowa ekipa, która jest offline, ten pomysł to błąd. Niby mieliśmy zrobić skład a nic z tego. Już mi się odechciało wrócić :P 

Opublikowano

Ta rezerwowa ekipa, która jest offline, ten pomysł to błąd. Niby mieliśmy zrobić skład a nic z tego. Już mi się odechciało wrócić :P 

No, to było bardzo niefajne jak po 2 dniach zostałem sam. Jak coś, ja gram cały czas. Jeżeli znalazłbyś jakąś stabilną i aktywną drużynę, to pisz mi na pw.

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...