Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamknięcie CSGODouble

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wraz z nową polityką gamblingu valve CSGODouble zdecydowało zamknąć projekt. Dobrym uczynkiem właściciela jest to, że nie zabrał skinów dla siebie lecz jest jeszcze możliwość ich wypłacenia. Strona będzie działać do wypłacenia wszystkich skinów.

Dear CSGODoublers,

In light of the recent announcement from Valve CSGODouble has decided to close operations.

Effective immediately we will no longer be accepting deposits.

Those with existing balances are encouraged to withdraw at their earliest convenience.

Please keep in mind that our bots will be under heavy load - please remain patient while we deal with cashing everyone out.

Roulette will remain open (for now) while we work to cash everyone out.

Thank you for being a part of this amazing project.

Cheers,
Foobar, Owner

Opublikowano

tak to prawda.

Pozostało jedynie teraz grać i spróbować wyciągnąć najtańszy skin ~40k coinów.

Piszcie ile stracicie ja 3€

Opublikowano

No w końcu :)

Skończą się te posty gdzie jakiś 12 letni pseudo-hazardzista pyta na co obstawić :D Może mniej raka będzie i sobie spokojnie bez krsyczacych dzieci pograć będę mógł.

Opublikowano

Ciekawi mnie teraz jakie będzie załamanie rynku Steam z tego powodu, bo ciężko mi uwierzyć że cenowo nic się nie zmieni.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Valve już podjeło kroki co do CSGOPolygon. Czekamy na inne strony.

Opublikowano

Noi Dobrze Ze Usuwaja te wszytskie ruletki/jackpoty....

Ale mam takie pytanie : Przeciez otwieranie skrzynek to tez hazard Hmmmmmmm [Powinni usunac skiny i juz...proste]

Opublikowano

Ale mam takie pytanie : Przeciez otwieranie skrzynek to tez hazard Hmmmmmmm [Powinni usunac skiny i juz...proste]

To jest ich content, mogą robić z tym co chcą.

Opublikowano

Idąc tym tokiem rozumowania Kinder Niespodzianka to też hazard, wydajesz 2,5zł, możesz trafić fajną figurkę, a może nie.

tenor.gif

Opublikowano

Nic nie będzie zamknięte, może kilka stron, bez API da sie zyc, mozna zrobic logowania inną metodą na stronie niż openid Steama.

Pozdro, właściciel csgoevo,csgohill here.

Opublikowano

Dokładnie nic nie będzie zamknięte( może poza paroma przypadkami ) a Ci co chociaż troche myślą nieźle zarobią na tej dramie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...