Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co o tym sądzicie? Moim zdaniem będzie trochę mniej rakowa społeczność bo jak gram matchmakingi to zdarzają mi się dzieci co pierdolą o czerwonych skinach jak to one wygrały na csgodouble, w końcu gra nabierze sensu.

Opublikowano

Tez mnie tacy ludzie Wk***a

Wkoncu spolecznosc moze bedzie lepsza. Jakis % dzieci  odejdzie z tej gry

Najlepiej zeby te skiny usuneli i by był spokoj....

A no tak przeciez pan GEBEN by nie mial co do gara wlozyc.

Opublikowano

Tez mnie tacy ludzie Wk***a

Wkoncu spolecznosc moze bedzie lepsza. Jakis % dzieci  odejdzie z tej gry

Najlepiej zeby te skiny usuneli i by był spokoj....

A no tak przeciez pan GEBEN by nie mial co do gara wlozyc.

Taa, nagle tak o usuną skiny xD Wiesz jaka gównoburza by powstała, gdyby ludzie potracili swoje majątki, "warte" niekiedy setki tysięcy dolców?

Zmiana na plus, chociaż i tak to obejdą.

tenor.gif

Opublikowano

Skąd takie info, wtf? Jak to koniec hazardu? Jackpoty i strony typu ruletka będą chyba, że im steam to jakoś ukróci, ale on na tym też zarabia więc, nie.

Opublikowano

@UP

Valve zbiera kasę z tych ruletek i to nie małą :P A to że koniec z ruletkami to prawda, na przykład CSGO2x albo double już nie działają :P Zobacz sobie na głównych stronach z jakiego powodu,

giphy.gif

Opublikowano

Skąd takie info, wtf? Jak to koniec hazardu? Jackpoty i strony typu ruletka będą chyba, że im steam to jakoś ukróci, ale on na tym też zarabia więc, nie.

nie będzie jackpotów ani ruletek XDDDD

Opublikowano

Info z dupy Kappa.. Sam steam o tym napisał. Zamykają te gówna nareście..  Steam na ruletkach i jackpotach nie zarabia nic, nie wiem kto wam takich głopot nagadał..

Opublikowano

Powiem jedno. Koniec CS. Połowa graczy interesuje się skinami, np. ja

Radzę szybko sprzedać skiny bo jeszcze chwila i wszytko pójdzie w dół

sygnatura_mpc.png

Opublikowano

Jak tak czytam k***a wasze wypociny to mi się rzygać chce. 2 strony do gamblingu zamkneli a wy już cieszycie mordy bo nagle myślicie że zamkną wszystkie.. Żal mi was dzieciaczki. 

Po 1. Zamkneli csgodouble nie valve (valve nie może ich zamknąć, tylko pushuje aby zamkneli)  tylko sam foobar bo nie chce mieć pierdolonego przypału z sądem jak ktoś go poda, czytać nawet już nie umiecie? Po drugie CSGOBIG nadal będzie działać, i zawsze. Tak to ogłosił head moderator na tej stronie. Steam gówno ma do ruletek i stron mimo tego że niektóre itemy należą do steamu. Więc skończcie p******** te farmazony bo zamknęli dwie strony do gamblingu i już myślicie że all closed.

Gambling, był, jest i zawsze będzie.

Cya. 

Płaczcie dalej, miło się czyta. 

Kappa.

Opublikowano

ale on na tym też zarabia więc, nie.

Nope.

We’d like to clarify that we have no business relationships with any of these sites. We have never received any revenue from them

http://store.steampowered.com/news/22883/

Jak tak czytam k***a wasze wypociny to mi się rzygać chce. 2 strony do gamblingu zamkneli a wy już cieszycie mordy bo nagle myślicie że zamkną wszystkie.. Żal mi was dzieciaczki. 

Po 1. Zamkneli csgodouble nie valve (valve nie może ich zamknąć, tylko pushuje aby zamkneli)  tylko sam foobar bo nie chce mieć pierdolonego przypału z sądem jak ktoś go poda, czytać nawet już nie umiecie? Po drugie CSGOBIG nadal będzie działać, i zawsze. Tak to ogłosił head moderator na tej stronie. Steam g****o ma do ruletek i stron mimo tego że niektóre itemy należą do steamu. Więc skończcie p******** te farmazony bo zamknęli dwie strony do gamblingu i już myślicie że all closed.

Cya. 

Stron nie zamkną, ale mogą im zakazać używać API - w sumie już to zrobili - http://store.steampowered.com/news/22883/

Using the OpenID API and making the same web calls as Steam users to run a gambling business is not allowed by our API nor our user agreements. We are going to start sending notices to these sites requesting they cease operations through Steam, and further pursue the matter as necessary.

No, w sumie to nigdy nie było dozwolone, ale teraz się za to zabierają. Boty pewnie będą po prostu inaczej działały.

Opublikowano

Taaa wszystko zamkną gunwo płaczki xD

Max 5 jakiś większych zamkną coś takiego jak csgodouble teraz już i tyle, a reszta nadal będzie xD

Ludzie przerzucą się z csgodouble na inne strony i na to samo wyjdzie xD 

GITARA SIEMA

ale on na tym też zarabia więc, nie.

Nope.

We’d like to clarify that we have no business relationships with any of these sites. We have never received any revenue from them

http://store.steampowered.com/news/22883/

Po 1. Zamkneli csgodouble nie valve (valve nie może ich zamknąć, tylko pushuje aby zamkneli)  tylko sam foobar bo nie chce mieć pierdolonego przypału z sądem jak ktoś go poda, czytać nawet już nie umiecie? Po drugie CSGOBIG nadal będzie działać, i zawsze. Tak to ogłosił head moderator na tej stronie. Steam g****o ma do ruletek i stron mimo tego że niektóre itemy należą do steamu. Więc skończcie p******** te farmazony bo zamknęli dwie strony do gamblingu i już myślicie że all closed.

Cya. 

Stron nie zamkną, ale mogą im zakazać używać API - w sumie już to zrobili - http://store.steampowered.com/news/22883/

Using the OpenID API and making the same web calls as Steam users to run a gambling business is not allowed by our API nor our user agreements. We are going to start sending notices to these sites requesting they cease operations through Steam, and further pursue the matter as necessary.

No, w sumie to nigdy nie było dozwolone, ale teraz się za to zabierają. Boty pewnie będą po prostu inaczej działały.

Co to jest ten API?

Opublikowano

Jak dla mnie to nie ma znaczenia, nie gram na tych całych ruletkach, lecz co do chwalenia się wygranymi skinami przez 14 latków podczas meczu, matchmakingu to nie da się słuchać.

PS. Śmieszy mnie to, że niektórzy myślą, ze Valve usunie wszystkie skiny. Chyba nie macie pojęcia ile ludzie by stracili wydanych pieniędzy (nie ważne, że od rodziców), nerwów. 

Opublikowano

ci dwaj idioci i gory ktorzy mowia ze nic to nie zmieni bo zakna max 3 stronki to chyba nie maja pojecia jak te strony dzialaja oraz ze w momencie w ktorym valve zakazalo uzywanie steam api przez osoby postronne to zlamanie tego zakazu powoduje mozliwosc wytoczenia sprawy w sadzie przez kazda! osobe, niekoniecznie tylko przez valve wiec pozdro xD

Opublikowano

ci dwaj idioci i gory ktorzy mowia ze nic to nie zmieni bo zakna max 3 stronki to chyba nie maja pojecia jak te strony dzialaja oraz ze w momencie w ktorym valve zakazalo uzywanie steam api przez osoby postronne to zlamanie tego zakazu powoduje mozliwosc wytoczenia sprawy w sadzie przez kazda! osobe, niekoniecznie tylko przez valve wiec pozdro xD

Koleś pojęcia to chyba ty o niczym nie masz

Valve samemu żadnej strony zamknąć nie może, mogą jedynie to zrobić właściciele, co do api na pewno ktoś wymyśli jakieś inne rozwiązane i tego typu strony dalej będą działały.

Valve pośrednio czerpie z tego ogromne pieniądze i jestem przekonany, że nie pozwolili by sobie na tak duże straty.

Opublikowano

Koleś pojęcia to chyba ty o niczym nie masz

Valve samemu żadnej strony zamknąć nie może, mogą jedynie to zrobić właściciele, co do api na pewno ktoś wymyśli jakieś inne rozwiązane i tego typu strony dalej będą działały.

Valve pośrednio czerpie z tego ogromne pieniądze i jestem przekonany, że nie pozwolili by sobie na tak duże straty.

O ile połączenie będą mieli szyfrowane chociaż przy logowaniu, bo inaczej będzie to mało ufny serwis. ;p
Opublikowano

To juz jest koniec obstawiania!

To było do przewidzenia juz od dawna.

Np fanobet sie zabezpieczyl.Twitch dal ograniczenie 30min na streamowanie hazardu(zakazali by pewniecalkiem ale wiadomo co by sie stalo)

Na izakTV.pl pisze ze phantom lord w ten dzien streamowal cala noc ruletki i bana nie ma a 30min temu dal na swoj kanal filmik o tym(fajny polecam ogladnac)

A I JESZCZE OSZCZEGAM PRZED YOUTUBEREM jestemmiszczu w najnowszym filmiku o tej sprawie z hazardem mowi zeby wplacac skiny na strone ktora on reklamuje no tam sie tylko oplaca(scam jak dlamnie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...