Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pokemon Go - Lokalizacja, GPS

weilimmk2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie, czy korzystanie z pokemon go i lokalizacji bo jest potrzebna, jest platna ? Boje sie i nie chce abym cos pozniej placil. Prosze o pomoc i sory za pytanie.

Opublikowano

Nie przepraszaj za pytanie, od tego jest forum, żeby pytać.

Lokalizacja potrzebuje internety, więc jeżeli masz jakiś pakiet internetowy wykupiony to nie pobierze opłat, a jeżeli nie masz i będziesz go używał to opłaty będą naliczanie zależąc od twojego operatora sieci.

giphy.gif

Opublikowano

Wymagane jest połączenie z internetem oraz lokalizacja (która również potrzebuje internetu ,by działać). A więc przydałoby się zaopatrzyć w pakiet internetu. :D

6166814701688271294256.png

Opublikowano

Mam wifi, lecz martwie sie zeby mi nie wlaczalo przesylu danych. Mam "abonament" w ***** polega to na tym- ile wydzwonie tyle zaplace, juz raz sie zdarzylo ze byl wlaczony przesyl danych i musialem za to troche zaplacic. Wiec jesli pobiore pokemon go, to mam pytanko czy moge spac spokojnie?

Opublikowano

Mam wifi, lecz martwie sie zeby mi nie wlaczalo przesylu danych. Mam "abonament" w ***** polega to na tym- ile wydzwonie tyle zaplace, juz raz sie zdarzylo ze byl wlaczony przesyl danych i musialem za to troche zaplacic. Wiec jesli pobiore pokemon go, to mam pytanko czy moge spac spokojnie?

Będąc poza domem nie będziesz miał połączenia z wifi ,a więc Transfer Danych jest konieczny do grania.

6166814701688271294256.png

Opublikowano

A jak korzystam aktualnie z wifi to nie bedzie takich incydentow ?

Jesli tak to rozumiem wszystko, troche zle dla mnie, ze potrzeba caly czas internetu no ale trudno. Dziekuje za pomoc

Opublikowano

A jak korzystam aktualnie z wifi to nie bedzie takich incydentow ?

Jesli tak to rozumiem wszystko, troche zle dla mnie, ze potrzeba caly czas internetu no ale trudno. Dziekuje za pomoc

Jak korzystasz z WiFi to nikt nie będzie naliczał Tobie dodatkowych opłat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...