Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fenomen gry Pokemon GO

Bakany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zapewne już słyszeliście o tej grze, sam dowiedziałem się o tym wchodząc na poczte onet :)

ktoś mi może wyjaśnić czym się tak ludzie jarają? w mojej opini gra jest beznadziejna..

monotonne szukanie pokemonów i to tylko tyle.

Opublikowano

Może ta gra skieruje osoby, które nie wychodzą, aby jednak wyszły na świeże powietrze? :v Nie wiem, też nie widzę nic specjalnego w tej grze. 

Opublikowano

ale wy jestescie chujowi ludzie że zakładacie takie tematy xDDDD no fenomen bo to jest gra na podst najbardziej popularnego anime i ludzie to lubią, wykorzystuje też technologia która nie jest zbyt czesto używana więc ludzie sa ciekawi

ale lepiej zaspamowac forum gównem :D

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Identyczne zdanie można napisać o Metinie. Zależy kto co lubi, bezsensowny temat.

giphy.gif

Opublikowano

To jest coś czego jeszcze nie było, więc ludzie się tym jarają a poza tym czego tu nie lubić? Twoje dzieciństwo powraca w odświeżonej formie i w dodatku teraz to Ty możesz zbierać pokemony.

Opublikowano

To jest coś czego jeszcze nie było, więc ludzie się tym jarają a poza tym czego tu nie lubić? Twoje dzieciństwo powraca w odświeżonej formie i w dodatku teraz to Ty możesz zbierać pokemony.

Hmm, jest podobna gra. Tylko, że za pomocą telefonu sprawdzasz wskazówki i miejsce (nie szukasz pokemonów), gdzie dana rzecz znajduje się, ludzie sami tworzą (ukrywają rzecz). Wpisuje się na listę, można coś zabrać (jak ktoś zostawił), ale musisz też coś od siebie wtedy dać. Zapomniałam nazwę >.<

Opublikowano

Pokemony zostały stworzone przez psy żeby ludzie częściej wychodzili z nimi na spacer.

@topic

Poprostu aby wyrwać się z domu, a nie zamulać w domu oraz wrócić do przeszłości.  

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

Hmm, jest podobna gra. Tylko, że za pomocą telefonu sprawdzasz wskazówki i miejsce (nie szukasz pokemonów), gdzie dana rzecz znajduje się, ludzie sami tworzą (ukrywają rzecz). Wpisuje się na listę, można coś zabrać (jak ktoś zostawił), ale musisz też coś od siebie wtedy dać. Zapomniałam nazwę >.<

Ingress

Opublikowano

Fenomen gry polega na jej mechanice i innowacyjności :P

Ile jest gier które zmuszają cie do wyjścia na dwór i poruszania się trochę , żeby osiągnąć upragniony cel , jakim jest złapanie pokemonów?

No w sumie to nie wiele albo żadna , z tego co mi wiadomo. A Hype na tą grę w Polsce rozpoczął się przez Hype innych państw :p

Według mnie gra jest świetna i sprawia dużo radości, przy czym pomaga w robieniu kondycji , czy też odchudzaniu xD

giphy.gif

Opublikowano

Ingress

Chyba Geocaching nazywa się to, o co mi chodziło. Dlatego Pokemon GO kojarzy mi się z tą grą, bo też się szuka, tylko różnych rzeczy. I tam masz co najwyżej wskazówki, więc trzeba pomyśleć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...