Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawdzanie nazwy itemu w skrypcie

ninis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@XSkrypcioX ten co ja mu dalem dziala bo sprawdzalem, tylko problem jest z ustaleniem itemku jako master balla bo jak dalem na "stone" albo na "diamond sword" to dzialalo i tylko te bez lore usuwal

lecz u niego jakis problem z tym ze jak wpisuje id to wyskakuja bledy a jak wpisuje master ball to not entity type, wiec moze nie ma dodatkow albo mod cos nie wspolpracuje ze skriptem Nie wiem, czekam na jego ODP

Opublikowano

@Matak606 mod ze skryptem nie wpsółpracuje ;/

» Zostanę technikiem serwera minecraft / stworzę twój serwer (Klik) «

» Wykonam pliki serwerowe do minecraft  «

» Pomagam w różnych sprawach «

<>~~~~~~~~~~~~<> Kontakt <>~~~~~~~~~~~~<>
» Wyślij do mnie Prywatną Wiadomość (PW) «

Opublikowano

no to chyba to co dodaje mod, nie jest obslugiwane przez Skript. Poniewaz itemy ktore on chce zloopować są z moda PixelMoon

Ale właśnie wpadłem na dziwny pomysł i za chwile sprawdze i edytuje jesli sie uda

Opublikowano

@Zapomniałem edytować poprzedniego posta a wstawiłem nowego ;_; Wybaczcie multi :/

Ze stone'm działa, trzeba byłoby po prostu to jakoś obejść a to już jakieś wyzwanie :D

A ja zrobiłem taki myk : 

To jest ukryta treść, proszę

Tutaj efekt bez zmian- skrypt ładuje się bez błędów ale usuwa wszystkie mb bez względu na to czy itemek posiada lore czy nie, bo to samo zrobiłem tez w ten sposób 

Efekt tutaj jest taki sam więc jest pewność że to po prostu nie łapie itemów z moda PixelMon.
Kombinowałem też ze zmianą :

Tutaj wgl działa kappa. Nie usuwa master balli ale daje ultra balle
to samo zrobiłem wstawiając zamiast " not set " po prostu samo "" i również dupka blada.

Zastanawiałem się czy nie zrobić tak aby usuwało masterki a w zamian dawało np balle które mają taką samą szansę na złapanie poka czyli 100%, ale te balle również muszą być usuwane podczas "loop all player " gdyż też lecą z bossów. 

Więc jednym słowem <plask> 

Czekam na wasze kolejne próby ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...