Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO na PC [sterowanie WSAD]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz wyjść. Soft ban jest tylko za dalekie teleportcje i trwa od kilku minut do kilku godzin.

Jak komuś laguje to polecam włączyć virtualization w biosie:

virt_bios.gif

a jak to zrobić? Możesz wytłumaczyć w skrócie tu lub na pw będę wdzięczny :)

Włączając komputer podczas ładowania kliknij bodajże F1, tam poszukaj Advanced BIOS settings czy jakoś tak, a dalej to masz już na screenie

jeżeli masz laptopa i nic się nie dzieje gdy klikasz od F1 do F12 podczas ładowania, to sprawdz w ulotce lub na stronie 

• Odpowiedzi 316
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi akurat pokemony nie chca sie wlaczyc mam ciagle ten bialy ekran z logiem firmy i nic sie nie dzieje....

Wejdź w ustawienia i zmień renderowanie z OpenGL na DirectX mi pomogło :)

ale i tak nie pogram przez te lagi ;P

8816414724839291359194.png

Opublikowano

mi tez sie w chuuj tnie :/. 

zaraz poszukam w biosie tej opcji.

Edit: pomogło ;) 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Pobawiłem się trochę w ustawieniach i juz mi nie laguje :) 

Może ktoś zna jakąś dobrą lokalizacje do łapania pokemonów? Nie wiem gdzie jestem teraz ale mam same zubaty chyba z 30 ich nałapałem :P 

Chciałbym złapać jakiegoś Charmandera itp :P

Opublikowano

Może ktoś zna jakąś dobrą lokalizacje do łapania pokemonów? Nie wiem gdzie jestem teraz ale mam same zubaty chyba z 30 ich nałapałem :P 

A co zrobiłeś ze ci nie laguje?

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

Już lepiej przez bluestacks robić. 

a jak na bluestacku zrobic wsad ??

Nie robisz tego, bo korzystasz z Fake GPS. W programie ustawiasz miejsce i startujesz. Korzystasz tylko z myszki.

Opublikowano

Ktoś mi powie dlaczego blokując klawisz W dlaczego na jajkach nie idą kilometry? Da się jakoś zmienić prędkość chodzenia mojej postaci? I ostatnie pytanie to poda mi ktoś lepsze koordy charmadnerów bo jak wpisuje ten to nagle w afryce ląduję :D 

Opublikowano

A co zrobiłeś ze ci nie laguje?

W ustawieniach programu: 

W zakładce General włączyłem Roota nwm czy to coś daje ale włączyłem :)

W zakładce Advanced ---> Perforomance Setting zmieniłem na LOW 

---> StartUp Setting  zmianiłem na Phone rozdzielczość 900x11440

---> Graphic rendering mode  DirectX

i polecam zmienić lokalizacje bo tam gdzie się pojawiasz na początku masz dużo pokestopów i to też laguje :)

Opublikowano

Niby dlaczego? xD

Z Bluestackiem są same problemy. Crashe wymuszające usuwanie i dodawanie Gmaila co 1.5h, rootwanie zewnętrznymi apkami, spoofowanie też zewnętrznymi apkami, brak macro etc.

Noxa po prostu się ściąga, włącza roota w ustawieniach i wszystko działa bez problemów z Gmailem + macro, wbudowany gps, WASD jak ktoś lubi itp.

Opublikowano

Niby dlaczego? xD

Z Bluestackiem są same problemy. Crashe wymuszające usuwanie i dodawanie Gmaila co 1.5h, rootwanie zewnętrznymi apkami, spoofowanie też zewnętrznymi apkami, brak macro etc.

Noxa po prostu się ściąga, włącza roota w ustawieniach i wszystko działa bez problemów z Gmailem + macro, wbudowany gps, WASD jak ktoś lubi itp.

Korzystałeś z tego w ogóle? Za pomocą Bluestacs potrzebujesz tylko i wyłącznie apki poków, roota, lucky patchera i aplikacji Fake GPS. Tyle. Żadnego konta google nie trzeba dodawać...

Opublikowano

Niby dlaczego? xD

Korzystałeś z tego w ogóle? Za pomocą Bluestacs potrzebujesz tylko i wyłącznie apki poków, roota, lucky patchera i aplikacji Fake GPS. Tyle. Żadnego konta google nie trzeba dodawać...

Korzystałem i miałem crashe przez Google tak jak tysiące innych osób, jedynym rozwiązaniem było logowanie się do gry i usuwanie Gmaila w androidzie, ale po 1.5h wywalało za brak autoryzacji. 

Nawet pomijając tego crasha, to dalej czekam na odpowiedź co jest lepszego w Bluestacku. Jeden wymaga więcej aplikacji do działania, a drugi działa od razu po instalacji i ustawieniach. W jednym możesz używać tylko fakegpsa/innego spoofera, a w drugim to co chcesz czyli albo wbudowany spoofer i WASD, albo fakegps itp.

W jednym masz macro, w drugim nie.

Dalej chcesz się upierać, że Bluestack jest lepszy? 

Opublikowano

Powie mi ktoś jak się w tym poruszać poniewaz cały czas jestem w miejscu i nie wiem jak to zmienić.

używasz wasd

668421422290643422464.png

Opublikowano

To jest tylko symulator, tak?

Bo loguje sie na normalne konto google, jak wejde na nie w telefon, to bede mial to wszystko zapisane, czy nie?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...