Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pokémon GO - szaleństwo dociera na MPCforum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4Eykm8w.png

Hej,

Jak mijają wakacje? Pewnie spora część z Was zachęcona dobrą pogodą dała się porwać szaleństwu ostatnich kilkunastu dni i także bierze udział w polowaniu na Pokemony, tak żeby je mieć wszystkie :D

Dział Pokemon GO przebojem szturmuje ranking popularności na forum i żeby promować go jeszcze bardziej ogłaszamy nabór na kidmoderatorów działu, a jeśli znajdziemy odpowiedniego kandydata lub kandydatów to i opiekunów.

Dodatkowo, z racji tego, że nie każdy ma mozliwość sprawdzania działu na telefonie, a dostęp do Facebooka jest dużo łatwiejszy uruchamiamy dedykowany grze Pokemon GO fanpage, gdzie będzie można znaleźć aktualności, gorące dyskusje, plotki odnosnie zmian w grze, a także ciekawostki ze świata Pokemon GO oraz Pokemonów w ogóle :)

Zapraszamy do polubienia fanpage'a:  KLIK oraz zapraszamy do działu na forum: KLIK

Do waszej dyspozycji są także specjalne plakietki pokazujące przynależność do danej drużyny:

109-AwardImgMaster-1469104415.png   110-AwardImgMaster-1469104640.png   111-AwardImgMaster-1469104655.png

Po odbiór wybranej plakietki będzie można zgłaszać się w specjalnym temacie w dziale :)

Miłej zabawy! :)

ArcheR., Marchwj, Biter. i 9 innych lubią to

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Android 4.3 here z chujowym GPSem.

#przegryw :/

Z androidem 4.3 też możesz sobie pograć w Pokemony, odwiedź dział i znajdź temat ze sposobem na granie na tej wersji Androida. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Ja tam nie gram w te pokemony bo przemierzyłem pół swojej wsi i znalazłem tylko 1

(o pokestopach już nie wspomne)

szkoda że autorzy tak potraktowali osoby nie mieszkające w miastach

To na wsiach powinny być rzadkie pokemony ze względu na mniejszą ilość ludności ;)

zeeby i Maja.. lubią to

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Z androidem 4.3 też możesz sobie pograć w Pokemony, odwiedź dział i znajdź temat ze sposobem na granie na tej wersji Androida. ;)

Wiem, odpalać odpaliłem, ale mam jebniety GPS, fabrycznie w telefonie :/ 

Opublikowano

Ja tam nie gram w te pokemony bo przemierzyłem pół swojej wsi i znalazłem tylko 1

(o pokestopach już nie wspomne)

szkoda że autorzy tak potraktowali osoby nie mieszkające w miastach

To na wsiach powinny być rzadkie pokemony ze względu na mniejszą ilość ludności ;)

Możesz po prosić autorów o dodanie swojego pokestopa, zajrzyj do działu jest tam taki temat :P

k4L2ZMS.png

Opublikowano

No ale co mi z tych pokestopów, z większości pokekulki (hehe) dropią, a był tylko 1 pokemon?

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

No ale co mi z tych pokestopów, z większości pokekulki (hehe) dropią, a był tylko 1 pokemon?

Odpal sobie Pokemon GO na komputerze z Fake GPS'em i śmigaj po miastach Polski (byle nie dalej, bo wyłapiesz bana). Ciekawa inicjatywa, chyba się skuszę na plakietkę :) 

76561198169311417.png

Opublikowano

same here

trzeba kupić nowego smartfona, bo idziesz do nowej szkoły i trochę wstyd, że pokemonów nie masz :l

#teamvalor

percyd lubi to

tenor.gif

Opublikowano

Dość fajny pomysł z tymi plakietkami, zawsze jakieś urozmaicenie.

Ciekawe jak długo gra bd na topie. ;d

Stawiam, że długi czas, dawno czegoś takiego nie było i nie będzie przez długi czas.

76561198169311417.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...