Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO BOT- zkompilowany łatwa konfiguracja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam ten sam błąd co wcześniej a w konfiguracji ustawiłem Ptc a nie ptc i mam nadal coś takiego

To jest ukryta treść, proszę

To wyskakuje teraz, bo serwery padły. Tak zaobserwowałam, że jak nie uda mu się zalogować na konto to crashuje się.

rydah for life

Opublikowano

Ja mam ten sam błąd co wcześniej a w konfiguracji ustawiłem Ptc a nie ptc i mam nadal coś takiego

To wyskakuje teraz, bo serwery padły. Tak zaobserwowałam, że jak nie uda mu się zalogować na konto to crashuje się.

ja mam ciągle taki błąd.. a mam w konfiguracji wszystko dobrze..

Opublikowano

Wszystko działa jak należy. Tylko mam pytanie czy da się odpalić 2 konta na jednym kompie? Bo próbowałem i dostałem softbana na obu kontach. Nie wiem może to kwestia przypadku. Ktoś coś wie?

Opublikowano

Pomoże ktoś ? Mam wrażenie że błąd może być w kordach: 50.2857662,19.5267607

SS:

http://scr.hu/1bb8/oksli

Edit:

ptc zmieniłem na Ptc i dalej ten sam błąd

Co ty masz za dziwne kordy? 40.769833062721716  -73.97446632385254 tak wyglądają z parku NY i wszystko jest ok. Masz jakieś niepotrzebne kropki i przecinki.

Opublikowano

Pomoże ktoś ? Mam wrażenie że błąd może być w kordach: 50.2857662,19.5267607

SS:

http://scr.hu/1bb8/oksli

Edit:

ptc zmieniłem na Ptc i dalej ten sam błąd

Co ty masz za dziwne kordy? 40.769833062721716  -73.97446632385254 tak wyglądają z parku NY i wszystko jest ok. Masz jakieś niepotrzebne kropki i przecinki.

Dobra dzięki, już działa.

Opublikowano

62932576459689779851.jpg
taki błąd jakiś pomysł na to ? Wersja gdzie potrzeba Visual studio mi działa (jako tako) ale szkoda mi miejsca na dysku więc chciałem zobaczyć coś z tą.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Orientuje sie ktos co wpisac zeby po transferowaniu np pokemonów poniżej 100cp, nie transferowało wybranych rodzai? np evee?

Opublikowano

Po 20 minutach ban....

Na ile dają? 

Chyba dają softy od 15 min do 24 h  Ale nie jestem tego pewny 

Zrobiłem następne konto na innym IP itd. 

Po minucie soft. :P

Ja na tym farmie ok. godziny i bana nie dostałem :)

@topic

Jak skonfigurować inną lokacje niż Amsterdam? Nie za bardzo rozumiem zapisu w tych liczbach/koordynatach...

Opublikowano

Po 20 minutach ban....

Na ile dają? 

Chyba dają softy od 15 min do 24 h  Ale nie jestem tego pewny 

Zrobiłem następne konto na innym IP itd. 

Po minucie soft. :P

Ja na tym farmie ok. godziny i bana nie dostałem :)

@topic

Jak skonfigurować inną lokacje niż Amsterdam? Nie za bardzo rozumiem zapisu w tych liczbach/koordynatach...

Hm? 

Idziesz w google maps i wpisujesz tam gdzie chcesz iść

I masz linka np takiego

https://www.google.pl/maps/place/Warszawa/@52.2330652,20.9211123,11z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x471ecc669a869f01:0x72f0be2a88ead3fc!8m2!3d52.2296756!4d21.0122287

To na czerwono to koordy :)

Dawniej Mounthains... :/

Opublikowano

O k***a, siema Mou <3

Nie wiem czemu tak szybko macie te bany, ja dobijam do około 20 lvl i wtedy pierwszy ban siada.

rydah for life

Opublikowano

O k***a, siema Mou <3

Nie wiem czemu tak szybko macie te bany, ja dobijam do około 20 lvl i wtedy pierwszy ban siada.

No siema :D

Ale jak? Na jakich koordach chodzisz? Może to jest tym. Mam fajne miejsce gdzie są dratini wpip

Może dlatego bana dostaje...

Dawniej Mounthains... :/

Opublikowano

Witam przedstawiam wam bota do pokemon go zkompilowanego(nie potrzeba visual studio do konfiguracji)

DL:https://mega.nz/#!GQ5nULQQ!SQVoM3nQlRN9CMGzTxlI_YkptHiMcca3__lqmrf2B3s

Skan:https://www.virustotal.com/pl/file/8920942ced9d4edf81c0963ebb895fe03a4d2fd21122322347902eb1a3ef0573/analysis/

Konfiguracja:

Otwieramy user.xml za pomocą notatnika i edytujemy według własnych potrzeb

<AuthType>Google</AuthType> -tutaj wpisujemy Google albo ptc w zależności w czym mamy konto

<DefaultLatitude>52.379189</DefaultLatitude> -Tutaj wpisujemy nasze kordy domyślnie jest to Amsterdam

<DefaultLongitude>4.899431</DefaultLongitude> -Tutaj wpisujemy nasze kordy domyślnie jest to Amsterdam

<GoogleRefreshToken></GoogleRefreshToken> -Tutaj wpisujemy nasz google refresh token jeśli korzystamy z konta google

<PtcPassword>pw</PtcPassword> -Tutaj wpisujemy swoje hasło

<PtcUsername>username</PtcUsername> -Tutaj wpisujemy swoją nazwe użytkownika 

<EvolveAllGivenPokemons>false</EvolveAllGivenPokemons> -Tutaj decydujemy czy bot ma ewoluować złapane pokemony true=Tak False=Nie

<TransferType>none</TransferType> -wpisujemy kiedy bot ma transferować nasze pokemony none=nigdy/cp=w zależności od cp/leaveStrongest=ma zostawiać silniejsze pokemony/duplicate=duplikaty/all=wszystkie

<TransferCPThreshold>0</TransferCPThreshold> -jeśli wpisaliśmy powyżej cp to tu ustawiamy po niżej jakiego cp bot ma transferować pokemony

Podaj zrodlo. Mozna to uruchomic na linuksie?

Opublikowano

Ja sb ustawiłem na Sydney :D 

I teraz pytanie czy bot będzie zaczynał tam gdzie skończył? Jak np go zrestartuje?

Za co wgl w tym można wyłapać bana bo nwm...

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Mam kilka pytań :

Konto wpisujemy z googla? (email) 

Trzeba jakoś połączyć z telefonem tego bota?

Jeśli trzeba połączyć to bana się dostaje tylko na to jedno konto czy np. ban jest na całe oprogramowanie tel? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...