Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aplikacja się restartuje podczas włączania

Treeq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Potrzebuję pilnej pomocy. Problem mam od wczoraj z logowaniem za pomocą google.

Włączam Pokemony, pyta mnie o datę urodzeń (dziwne, bo co każde uruchomienie pyta, a wcześniej tak nie było), potem klikam na Google i pojawia się czarny ekran i aplikacja się restartuje. Ktoś miał taki problem ?

Telefon: Sony Xperia M z zainstalowanym CyanogenMod 13 (Android 6.0.1)

Przedwczoraj i wcześniej wszystko działało bo wbiłem 10 lvl.

Nie mogę wymazać danych aplikacji bo mi ustawienia wtedy przestają działać :/

Może istnieje opcja wymazania danych jakoś bezpośrednio z docelowego folderu instalacji.

Opublikowano

Podejrzewam ze jest to wina pamięci Ram, twój telefon posiada 1gb a akurat tyle jest wymagane, zobacz ile masz wolnych Ramów na telefonie, tak powyżej 400+ mb ram powinno być by gra zadziałała Ci. Jeżeli jest mniej to usuń/wyłącz aplikacje które "zjadają" Ci ramy.

Opublikowano

Logowanie przez google u większości nie działa. Polecam normalne, jeżeli podaje ci żebyś wpisał date wpisz fałszywą najlepiej 1998.

Data nie ma nic do znaczenia, a u większości nie działa logowanie przez PTC a nie przez Google. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Czemu przez ptc nie działa? W*****a mnie to już, jadę 20 km do miasta polazic a tu serwer w********a...

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Czemu przez ptc nie działa? W*****a mnie to już, jadę 20 km do miasta polazic a tu serwer w********a...

Nie tyle, że PTC nie działa ale ogólnie jest aktualnie problem z serwerami, są przeciążone.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...