Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko wbić z 7 do 20lvl'a

Xcmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile czasu może trwać wbicie 20 lv w średnim mieście?

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Zależy jak grasz (z fale gps itp, ) czy łazisz po mieście. I ile czasu na to poświecisz. Cieżko tak określić, ja mam 10 lvl ale gram tylko w pracy, od 2 dni nie mam poke boli to tle nie idzie. Zależy czy puścisz przelew, itp itd

Opublikowano

Zależy od miejsca jak i czasu, jeśli mieszkasz w średnim mieście to możesz mieć mniej pokemonów niż w większych, jednakże możesz kupić Incense - w sklepie opcja, że przyciąga do Ciebie pokemony, więc dzięki temu możesz złapać ich więcej. Drugim czynnikiem jest czas - jeśli masz go dużo to wsiadaj na rower i jeździj po miasteczku, szukaj różnych pokestopów, idź do gymu tam też za walki zdobywa się dużo EXP'a, po prostu graj jak najwięcej a level przyjdzie z czasem. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Dzisiaj puścili w trzech pokestopach lura, ludzi od zajebania, wszyscy z 20+ lv, a ja z 7... Gra ma dopiero tydzień w polsce, a ja nie wiem jak ich dogonić xD

Opublikowano

Dzisiaj puścili w trzech pokestopach lura, ludzi od zajebania, wszyscy z 20+ lv, a ja z 7... Gra ma dopiero tydzień w polsce, a ja nie wiem jak ich dogonić xD

Zważ na to, że zanim gra wyszła w Polsce to można było ją wcześniej pobrać z internetu i osoby, które grały przed premierą pokemonów w polsce nie straciły swoich postępów tylko dalej je kontynuują, a Ty musisz po prostu grać jak najwięcej a level się wbije, tylko pamiętaj o bezpieczeństwie podczas łapania pokemonów!

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Najlepiej to zainwestować w LAKI EGGA, podpiąć się pod czyjś lure module i lvl wbija się aż miło :yay:

dzisiaj siedziałem pod jednym lure, pokemon raz na 5 minut wyskoczył...

Opublikowano

Najlepszym sposobem, a zarazem "oszustwem", że tak to ujmę jest aplikacja Nox. Grasz na komputerze i po prostu expisz w większych miastach i szybciej zdobywasz lepsze Pokemony. Ja w 2 dni wbiłem sobie 7 leveli, grając właśnie po Warszawie, Toruniu, gdzieś, gdzie tego jest od groma. Używałem Lucky Egga, Incense i Lure Mode bo jeśli używasz Lure Mode na Pokestopie, do tego masz Incense, które przyciąga do Ciebie pobliskie Pokemony, dodatkowo z Lure masz je na Pokestopie, a za uzbieranie pokaźnej kolekcji Pokemonów typu Pidegy, Spearow, Weedle, Rattata masz dodatkowo po 1k expa za ewolucję z Lucky Eggiem. 

Tutaj masz na screenach co i jak to wygląda, aby w miarę szybko wylevelować konto. 

http://puu.sh/qbWZ2/57aa8b388e.png

http://puu.sh/qbWZw/cf9e15e84b.png

76561198169311417.png

Opublikowano

Co do haxów, boję się o bana, chyba jedynym wyjściem będzie zbieranie przez kilka dni podstawowych poków na ulepszanie i powerleveling.

Opublikowano

Co do haxów, boję się o bana, chyba jedynym wyjściem będzie zbieranie przez kilka dni podstawowych poków na ulepszanie i powerleveling.

Na samym początku idz od razu do Nowego Yorku, tam na starcie masz co chwilę Lure Mode na Pokestopie, same nowe Pokemony, level wbijesz w moment nie ruszając się z miejsca. Bana dostaniesz za przenoszenie się z miejsca na miejsce w krótkim czasie.

76561198169311417.png

Opublikowano

Na samym początku idz od razu do Nowego Yorku, tam na starcie masz co chwilę Lure Mode na Pokestopie, same nowe Pokemony, level wbijesz w moment nie ruszając się z miejsca. Bana dostaniesz za przenoszenie się z miejsca na miejsce w krótkim czasie.

Gdzieś czytałem na Twiterze z Oficialnej strony Pokemon Go ze mają podobno banowac i usuwac konta tym co graja na takich fake GPS'ach itd, ale najpierw poprawiaja gre.

Mam nadzieje ze tak rzeczywisice bedzie, bo te boty i fake gps psuje po prostu innym przyjemnosc z gry

Opublikowano

Gdzieś czytałem na Twiterze z Oficialnej strony Pokemon Go ze mają podobno banowac i usuwac konta tym co graja na takich fake GPS'ach itd, ale najpierw poprawiaja gre.

Mam nadzieje ze tak rzeczywisice bedzie, bo te boty i fake gps psuje po prostu innym przyjemnosc z gry

Pomyśl sobie tak, że ludzie, którzy mieszkają w małych miastach nie mają możliwości expienia tak dogodnie, jak inni. Z resztą, nie będą usuwać kont.

76561198169311417.png

Opublikowano

Pomyśl sobie tak, że ludzie, którzy mieszkają w małych miastach nie mają możliwości expienia tak dogodnie, jak inni. Z resztą, nie będą usuwać kont.

Oj żebyś sie nie zdziwił, z ich możliwościa dojdą kto z czego korzystał.

Myśle że za jakiś czas pododają respy w mniejszych miastach i wsiach, nie martw sie ;)

Opublikowano

Oj żebyś sie nie zdziwił, z ich możliwościa dojdą kto z czego korzystał.

Myśle że za jakiś czas pododają respy w mniejszych miastach i wsiach, nie martw sie ;)

U mnie w mieście są dwa Pokestopy, z czego Pokemony tylko pospolite, więc. Ja expię w Toruniu i Warszawie czyli w Polsce, więc nie mieliby podstaw mnie zbanować, bo poruszam się po Polsce ;)

76561198169311417.png

Opublikowano

No też tak mi się wydaje, jak ktoś rozsądnie używa noxa to w jaki sposób mają Cie zbanować? Poruszasz się po mapie realnie, równie dobrze mógłbyś normlanie podróżować w tym samym czasie.

Opublikowano

No też tak mi się wydaje, jak ktoś rozsądnie używa noxa to w jaki sposób mają Cie zbanować? Poruszasz się po mapie realnie, równie dobrze mógłbyś normlanie podróżować w tym samym czasie.

Na tym myk polega, żebyś ruszył się samemu podróżować. Jakby chcieli byśmy grali w domach to by nie zrobili gry na podstawie GPSa. Ale fakt, powinni zrobić lepszy rest we wsiach i innych miasteczkach.

A najlepiej jakby dopracowali to tak by każdy pokemon był w swoim środowisku, a nie Kinglera znajdziemy na pustyni.

Opublikowano

Na tym myk polega, żebyś ruszył się samemu podróżować. Jakby chcieli byśmy grali w domach to by nie zrobili gry na podstawie GPSa. Ale fakt, powinni zrobić lepszy rest we wsiach i innych miasteczkach.

A najlepiej jakby dopracowali to tak by każdy pokemon był w swoim środowisku, a nie Kinglera znajdziemy na pustyni.

@Xcmer

To że Kingler przebywa na pustyni to raczej normalne jest ;d

Opublikowano

Pytanie jeszcze co do Jaj 10km robić je wcześniej czy po wbiciu konkretnego lv?

Opublikowano

Kiedykolwiek. Zawsze warto, a nóż coś dobrego wydropisz.

76561198169311417.png

Opublikowano

Wbicie 21 poziomu zajęło mi nie cały dzień, oczywiście z botem. Kordy, na których ja farmie non stop:

-33.85904798922928

151.21317833662033

Ogółem jak grasz uczciwie trochę Ci to zajmie, zależy ile masz pokestepów koło siebie i ile tych lurków odpalonych.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Nie ma różnicy ile cp wywali mi z jajka? Nawet na 30 lv może polecieć coś z 100 cp zamiast dajmy na to +1000?

Opublikowano

Nie ma różnicy ile cp wywali mi z jajka? Nawet na 30 lv może polecieć coś z 100 cp zamiast dajmy na to +1000?

Ja dostałem na 17 Skytera z 465 CP, możesz dostać np. Snorlaxa z 700 CP, zależy od szczęścia.

76561198169311417.png

Opublikowano

To nie ma znaczenia. Tutaj masz liste co może wydropić po 10km jajku ale to nie potwierdzone info. 

9HdbtXA.jpg

Opublikowano

Znaczy wiem że dane poki dropią z różnych jaj. Chodzi mi o wartość ich CP, żę np na 20 lv z takiego jaja wypadnie pokemon z z 1800 cp a na 8 lv taki sam z 150 cp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...