Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań dot. Pokemon GO

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pare pytan.

1. Oplaca sie walczyc samemu w gymie? W sensie nawet jakbym dal rade sam go przejac ale bym duzo stracil oplaca sie? Lub jakbym jednego tylko rozwalil

2. Oplaca sie wsadzac najsilniejszego pokemona do gymu z mojego teamu?

3. Lepiej stac i czekac przy jednym pokestop z lure czy lepiej chodzic (sprawdzone miejsca nawet sporo pokemonow) i przy okazji pokestopy zbierac

4. Ostatnio mialem pidgeota 200cp (mam 6lvl) stracilem na niego 20 pokeballi oplacalo sie?

5. Lapanie pokemonow, jesli zalapalem to wieksza szansa ze nie wypadnie jest gdy te kolko jest male tak? A jest takze wieksza szansa ze nie wyskoczy jak np. podkrece ball?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Gość Majoreq.
Opublikowano

1. Tak, możesz się leczyć.

2.Nie, ja zawsze daje jednego z pierwszej dziesiątki.

3. Jak jest tylko jeden PokeStop to chodź, a jak więcej to farm

4. Tak

5. Jak masz celne rzuty typu Excellent albo Curved (podkręcony) to masz większe szanse na złapanie i to, że nie ucieknke

Opublikowano

1) Jeżeli możesz przejąć Gym to przejmuj, bo dostajesz za to exp'a i po 20h od przejęciu gym'u (o ile go obronisz) możesz odebrać 10 coinsów (Po 10 za każdy gym), więc warto :)

2) Tak, po co CI ten pokemon w plecaku? I tak by siedział i nic nie robił :D

3) Oczywiście, że lepiej chodzić :)

Jak odpalasz Incense to też lepiej chodzić, bo masz 1 pokemona na 200m jak chodzisz, a jak stoisz w miejscu to 1 na 5 minut.

4) Każdego pokemona warto łapać, bo daje exp, stardust'y i cukierki :)

5) Z tego co mi wiadomo to wielkość kółek i podkręcenie ball'a daje tylko dodatkowy exp po złapaniu (przy napisach "Nice!", "Great!" itd.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...