Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Changelog Pokemon Go

Dawidziuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lipiec 12 2016

iOS 1.0.1

Android 0.29.1

To jest ukryta treść, proszę

Lipiec 13 2016

iOS 1.0.2

Android 0.29.2

Lipiec 20 2016

iOS 1.0.3

Android 0.29.3

Lipiec 30 2016

iOS 1.1.0

Android 0.31.0

Sierpień 01 2016

iOS 1.1.1

Sierpień 08 2016

Android 0.33.0

Z każdą nową aktualizacją będę uzupełniał temat.

Opublikowano

Powinieneś zmienić nazwę tematu na listę rzeczy, które usunięto w update'ach. Byłaby bardziej adekwatna do ostatnich wyczynów Niantic.

Btw. Nie napisałeś o tym, że usunęli xp bonus za nice/great/excellent throw. Oprócz tego podobno zasięg skanowania pokemonów został zmniejszony do 70m ze 100m.

Btw 2.Dużo osób też pisze, że pokeball inaczej leci przy curve ball, niby fizyka po patchu się zmieniła, podobno też pokemony częściej wychodzą z pokeballa. Jednak obie te informacje nie są w 100% potwierdzone. 

Opublikowano

Powinieneś zmienić nazwę tematu na listę rzeczy, które usunięto w update'ach. Byłaby bardziej adekwatna do ostatnich wyczynów Niantic.

Btw. Nie napisałeś o tym, że usunęli xp bonus za nice/great/excellent throw. Oprócz tego podobno zasięg skanowania pokemonów został zmniejszony do 70m ze 100m.

Btw 2.Dużo osób też pisze, że pokeball inaczej leci przy curve ball, niby fizyka po patchu się zmieniła, podobno też pokemony częściej wychodzą z pokeballa. Jednak obie te informacje nie są w 100% potwierdzone. 

Mógłbyś podać mi źródło tych informacji? Ponieważ na Apple Shop i Google Play nie jestem wstanie wyczytać tych rzeczy które napisałeś.

Piszę jedynie rzeczy które zostały opublikowane oficjalnie. 

Opublikowano

Głównie na reddicie wszystko jest (r/pokemongo), tutaj o usunięciu bonusowego xp (co można nawet samemu w grze sprawdzić): https://www.reddit.com/r/pokemongo/comments/4vekpl/031_nicegreatexcellent_throw_xp_bonus_is_gone/

Tutaj o skanie: https://www.reddit.com/r/pokemongodev/comments/4v73aj/psa_scan_radius_was_changed_from_100m_to_70m/

Choć podobno jednak to render zmniejszyli, a nie sam skan (nearby niby dalej sięga 200m).

Co do curveballi i tego, że poki częściej uciekają to głównie spostrzeżenia graczy: https://www.reddit.com/r/TheSilphRoad/comments/4vi7a7/curve_ball_change/

https://www.reddit.com/r/TheSilphRoad/comments/4vgdqy/is_it_just_me_but_have_pokemon_been_harder_to/

O ile te rzeczy ciężko oficjalnie potwierdzić bez changeloga/zajrzenia w pliki gry (choć skoro tyle osób o tym pisze to pewnie jest coś na rzeczy) to usunięcie bonusowego XP jest na 100% pewne, a mimo to w patch notes nie było słowa o tym.

Jak widać Niantic bardzo lubi wprowadzać zmiany, których nie wymienia w changelogu.

Opublikowano

Mógłbyś podać mi źródło tych informacji? Ponieważ na Apple Shop i Google Play nie jestem wstanie wyczytać tych rzeczy które napisałeś.

Piszę jedynie rzeczy które zostały opublikowane oficjalnie.

Nie jestem wstanie teraz sprawdzić czy te rzeczy to prawda, lecz coś mi się wydaje ze niektóre z tych rzeczy mogą być błędami które pojawiły się po aktualizacji.

Taki offtopic trochę będzie

Według mnie tok myślenia Niantic jest taki dodać 3 nowe rzeczy tak by pojawiło się 6 nowych błędów.

A co do Topić to dodaje jedynie oficjalne Zmiany.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Według mnie tok myślenia Niantic jest taki dodać 3 nowe rzeczy tak by pojawiło się 6 nowych błędów.

Trochę jak Antaris :makka:

Mam nadzieję, że w końcu dodadzą jakiś uczciwy sposób na pvp. 

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...