Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Która ewolucja Eevee jest najbardziej opłacalna?

hooligan333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rainer (czyt. Vaporeon) to najlepsza ewolucja Evee jeśli chodzi o Gymy i walki. Jest najsilniejszy na PokeGymy do ataku. Ja bym polecał Ci tę ewolucję. Sam ją mam i nie narzekam :) 

76561198169311417.png

Opublikowano

Elektryk jest słaby nie polecam :)

Vapoteon ma największe cp ok 2800... 

Flaroeon (ognisty) ma największą siłę ataku a cp ma ok 2500/2600

8816414724839291359194.png

Opublikowano

@up    jak ja sprawdzałem IV eevee to mi wychodzilo zależnie od CP. Im mniejsze tym slabsza. nwm co źle robie.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

@up    jak ja sprawdzałem IV eevee to mi wychodzilo zależnie od CP. Im mniejsze tym slabsza. nwm co źle robie.

Nie wiem z jakiego kalkulatora korzystasz, ale w większości z nich wystarczy podać hp,cp,dust cost i oblicza ci przedział. Ja sam używam programu który podaje mi prosto z gry, ale jak potrzebujesz pomocy/obliczenia to pisz na pw.

WhatShouldIDo.png

Opublikowano

Nie żeby coś. Ewoluowałem przed chwilą dwa Iwi. Jeden bez nazewnictwa, drugi poprzez nazewnictwo z ww. linku. I niestety w obu przypadkach była to losowa ewolucja.

Opublikowano

Na początku postaraj się zdobyć Vaperona, potem zrób sobie Ognistego a na końcu Elektrycznego 

Elektryczny na końcu dlatego ze ma najmniejszy przelicznik i w początkowym etapie gry ciężko ci bedzie go rozwinąć 

Opublikowano

Takiego wała drodzy trenerzy.

13883886_754377861371950_510981909_n.png

No i? Co to ma do tematu? Vaporeon nadal najlepszy, nie wiesz to nie wstawiaj takich screenów. To, że masz tyle CP o niczym nie świadczy. I grając na kompie też mogę sobie tyle zrobić.

76561198169311417.png

Opublikowano

No i? Co to ma do tematu? Vaporeon nadal najlepszy, nie wiesz to nie wstawiaj takich screenów. To, że masz tyle CP o niczym nie świadczy. I grając na kompie też mogę sobie tyle zrobić.

Ty nie rozumiesz o co mu chodzi ziomek. Miał dostać Vaporeona, bo nazwał Rainer, a dostał Jolteona. Typie, przeczytaj uważnie i popatrz na ss'a.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Ty nie rozumiesz o co mu chodzi ziomek. Miał dostać Vaporeona, bo nazwał Rainer, a dostał Jolteona. Typie, przeczytaj uważnie i popatrz na ss'a.

Myślałem, że chciał czymś dowalić. Rainer to jest ewolucja do Vaporeona, nie wiem dlaczego mu go nie ewoluowało, każdemu do tej pory dawało efekt, nie znam osoby, której by to nie przeszło, a aktualizacji z tego co wiem nie było, która by to blokowała (i takowej nie powinno być). Nie wiem czy wyłączył grę po zapisaniu nazwy, bo to działa jedynie po restarcie.

76561198169311417.png

Opublikowano

Nazwa "Spark" = Jolteona (najgorszy)
Nazwa "Pyro" = Flareona (bardzo dobry, ale nie najlepszy)
Nazwa "Rainer" = Vaporeona (robi największy DPS)

To się zgadza, ale tylko w przypadku 1 ewolucji Eevee, każda kolejna jest losowa.

Opublikowano

@554461402688252517908.png Creatiνe

to nie myśl bo ciężko Ci to idzie. I ta zmieniłam nazwę, wyłączyłam. Włączyłam i ewoluowałam Eevee. :)

Serio takie przygłupy muszą siedzieć w tym dziale, które nawet nie wiedzą na co patrzą i co czytają?

Co do tematu to była moja druga ewolucja czyli potwierdza się zasada UP - że tylko jeden raz to działa.

Chociaż widziałam na yt jak koleś ewoluował 2x Eevee jako Rainer i w obu przypadkach wyszedł mu Vaporeon. /PSZYPADEG?/

Widziałam też dużo komentarzy, że ewolucja jest całkowicie losowa i wcale nie działa tutaj ewoluowanie przez imiona trenerów.

Mam jeszcze parę Eevee - później je ewoluuję i pokażę jakie efekty.

Opublikowano

Imiona działają to zostało potwierdzone przez twórców gry na ostanim panelu. 

Dodali też, że są ograniczenia, ale nie ujawnili jakie, najpewniej można tego użyć po po prostu raz lub raz na daną ewolucję. Choć z drugiej strony udało mi się z 5 razy trafić z Vaporeonem, dopiero później przestało działać, ale mógł to być fart.

Opublikowano

Mi też nie zadziałało za drugim razem. Działa to tylko raz. Miałem eevee 600cp 100% IV, Body Slam, nazwałem Rainer (wczesniej zmienilem Rainer z poprzedniego poka) i Flareon.

graphic.png

Opublikowano

@554461402688252517908.png Creatiνe

to nie myśl bo ciężko Ci to idzie. I ta zmieniłam nazwę, wyłączyłam. Włączyłam i ewoluowałam Eevee. :)

Serio takie przygłupy muszą siedzieć w tym dziale, które nawet nie wiedzą na co patrzą i co czytają?

Co do tematu to była moja druga ewolucja czyli potwierdza się zasada UP - że tylko jeden raz to działa.

Chociaż widziałam na yt jak koleś ewoluował 2x Eevee jako Rainer i w obu przypadkach wyszedł mu Vaporeon. /PSZYPADEG?/

Widziałam też dużo komentarzy, że ewolucja jest całkowicie losowa i wcale nie działa tutaj ewoluowanie przez imiona trenerów.

Mam jeszcze parę Eevee - później je ewoluuję i pokażę jakie efekty.

Skoro każdemu działa to nie mów, że to jest fake bo jakoś 90% osobom, z którymi na ten temat rozmawiałem wszystko się udało, tak więc albo coś źle zrobiłaś albo po prostu niefart :) 

76561198169311417.png

Opublikowano

Najbardziej opłacalna (bo aktualnie są tyko trzy) jest ewolucja w Vapoerona. Ogromny przelicznik cp. :P

To tutaj jest Czarizard?

Opublikowano
Skoro każdemu działa to nie mów, że to jest fake bo jakoś 90% osobom, z którymi na ten temat rozmawiałem wszystko się udało, tak więc albo coś źle zrobiłaś albo po prostu niefart :)

Czy Ty masz chore oczy czlowieku? Chyba napisałam wyraźnie, że za pierwszym razem zadziałało, a za drugim już nie.

W sumie co ja się będę kłócić ze ścianą... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...