Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] RocketBot - jeden z lepszych botów, możliwosć unbana, zarządzanie pokemonami, naprawione logowanie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko działa bez problemu. Zna ktoś kordy gdzie leci 200+ pokemonów na godzine? I powyżej 60k expa :)

Masz przyklejony temat, mi na Haxtonie tu wyciąga 100k/h. -  

<DefaultLatitude>35.6329007</DefaultLatitude>

<DefaultLongitude>139.8782056</DefaultLongitude>
  <DefaultAltitude>10</DefaultAltitude>

To tutaj jest Czarizard?

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hej gdzie ustawiacie to wszystko żeby z pokestopa graty zbierało all poki łapało?

?

raz pisze że poki sie łapią i nazwy pokestopów a po czasie łapie poki i zgarnia graty o co chodzi

19:35:54 ] Visiting 26 PokeStops
[19:36:15 ] PokeStop: 熊野神社
[19:36:26 ] PokeStop: 宮前公園のマップ A Map Of Miyamae Park
[19:36:43 ] PokeStop: 宮前公園
[19:36:58 ] PokeStop: 宮前公園の像
[19:37:16 ] PokeStop: Kuise Post Office
[19:37:27 ] Rattata with 22 CP and 53% IV got away..
[19:37:28 ] Grinding 0 pokemon below 5 CP.
[19:37:28 ] Finished grinding all the meat
[19:37:42 ] PokeStop: 杭瀬公園 Kuise Park

Opublikowano

Mnie bardzo czesto wywala blad Null Refference - Restarting . Bot dziala 5 min i wypierdziela tak iblad zbierze 1 stopa i znow blad i restartuje.

Opublikowano

Mnie bardzo czesto wywala blad Null Refference - Restarting . Bot dziala 5 min i wypierdziela tak iblad zbierze 1 stopa i znow blad i restartuje.

Może to być błąd od logowania - przeciążanie czy cos lub nie czyta dobrze podanej lokalizacji, zmień ją.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

mam jeden problem jak zmienilem wszystko co dotyczylo itemow w bagu na false to nadal zamiast zbierac mi wszystko z pokestopów tylko great balle zbiera ;/ potki mniejsze niż hyper zjada a maksymalna ilosc hyper 50 dalej kasuje ;/ ustawiłem brak łapania poków same pokestopy ale coś zjada xD 

Opublikowano

Powiedzcie dlaczego nie zbiera 200 pokemonow na godzine i 100k expa :O Teraz raz na 5 minut zbierze pokestop mi i wszystko jest tak powolne, jak klikam start musze czekac 15minut az zareaguje i zacznie coś robić :O Spota mam gdzieś tam gdzie polecali w Japonii, wzielem kordy z komenatrzy :O:D 

Opublikowano

U mnie to samo, wczoraj ładnie łapał poksy a dzisiaj same pokestopy : /

@Edit: I to nawet nie zbiera nic już z tych pokestopów. I nie, nie mam pełnego plecaka.

@Edit2: To chyba chodziło o unbana :P Chociaż żadna informacja nie wyskoczyła po odbanowaniu normalnie zbiera i łapie poksy :)

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

Ja włączyłem Force Unban i działa :P 

@Edit: Gorzej że na godzinę pokazuje że łapie pokemonów tylko 4. Nie wiem czy miejsce do dupy i mało pokemonów w okolicy czy co?

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

Włączyłem Lucky Egg i jak na razie tylko pokestopy zalicza i pokazuje że na 13,500 expa na godzine młuci. Zaraz 16 ^^ Gorzej ze muszę sprawdzić co z pokemonami.

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

przy wchodzeniu w PokemonGO jest informacja żeby nie grać teraz.

myśle że coś zjebali w aktualizacji i teraz to naprawiają, 
dlatego PokeBot nie działa.
GPS wariuje w pokemonach z tego co widziałem.

Opublikowano

Dałem force unban i łapie juz ale na dobrej lokalizacji tylko 14 poksów na godzinę

Dodam tylko ze wczoraj na tej samej lokalizacji miałem 91 poksów na godzinę i 60k expa a teraz 13k expa i 14 poksów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...