Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pokemon go na starym andro (4.2)

Variance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam alcatela one touch pop c7 posiada on wszystko co potrzebne do działania gry (żyroskop itp)

ale ma za stary android (4.2) i czy jest jakaś możliwość zainstalowania i grania na tym andro w pokemon go? 

widziałem  wiele tematów pełno rozwiązań ale ile tematów tyle osob mówi że to nie działa itp na mpc tez widziałem ale podobno nie działa pomóżcie :D proszę :D

Opublikowano

Nawet jak znajdziesz kompatybilne apk to ci nie pójdzie gra wymaga min. 1GB ramu twój telefon ma 512 MB

Opublikowano

Miałem ten telefon, nawet wgrałem andka 4.4.2, ale apka się bugowała i nie przechodziło dalej, niż do wybrania daty urodzin.

Specjalnie do tych poków kupiłem w biedrze za 500zł MyPhone'a Infinity IIS z 2gb ram i jestem zadowolony ;)

Opublikowano

ja mam telefon z androidem 4.3 i zainstalowałem sobie z neta ( jak chcesz linka to PW ) i działa, śmiga ładnie lecz nie wyszukuje mi odrazu pokemonów i nie iem w czym problem ( ty mozesz go nie mieć ) . Zeby mi go pokazało na mapie to musze zresetować gre ( jeden dzień działało mi normalnie i wyszukiwało mi szybciej niz koledze coma lepszego fona 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...