Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura WP do PVP?

kr4box

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie czy opłaca się robić sure WP na pvp . Aktualnie mam 22 lvl i ostrze na M i nie wiem jaki robić 2 skil na m czy rozproszenie czy palec. Mógł by mi ktoś pomuc.

Dzieki pozdrawiam

Opublikowano

Nie opłacalna postać, chyba że na 100+

Wp to bardziej pod drop, jedynie na privach się ładnie sprawuje

Opublikowano

WP na małych lvl słaby w PvP? Bzdura:) Idąc bulidem Ostrze Zbroja Strach może i słaby, ale Ostrze Palec Rozpro/Wirek + dobre eq, fms z wysokimi średnimi+kd klasowe itp i naprawdę mocna postać, nie odstająca bodemu/bmowi...

Opublikowano

Z rozpro żadna klasa mu nie straszna :) na 55/61 do zabawy tylko i wyłącznie brałbym ostrze palec rozpro :) te miny ludzi gdy rozpro wchodzi mmhmm

Opublikowano

Otóż to, jak to ma być jakiś 35 do pvp, to rób BM. WP jest nastawiony bardziej na expienie, a to dlatego, że posiada dzięki odpowiednim umiejętnościom, ku temu predyspozycje. Poza tym, nie szkoda ci czasu na siedzenie w mieście i zadawanie się z przedszkolakami?

Opublikowano

sura Wp jest dobra w pvp dopiero na 86lvu

build robisz tak ostrze > strach > wir > palec > rozpro ew. możesz zrobić wcześniej zbroje na m i później ją zrestartowac

Opublikowano

Sura wp wymięka do pvp chyba, że na większych lv jest lepsza.

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...