Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logitech Driving Force GT - Migający znaczek

Oponekk2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem dzisiaj grałem sobie w ets2 jadę i 100km przed celem kierka mi przestała działać nie obraca się nic, sterowniki wszystko jest updatowane tak nagle z siebie przestała działać. Ale teraz ważne bo miga mi znaczek driving force GT, ale nie wiem co to oznacza albo zasilacz padł albo coś w kierownicy się porąbało? jeżeli ktoś miał taki problem to powiedzcie o co chodzi bo nie wiem... Próbowałem zmieniać USB wejścia itd odłączałem resetowałem kompa, ale ciągle ona mi miga. Pedały działają, kierka jest nowa sad.gif kupiłem ją rok temu gwarancje jeszcze ważną mam. Myślę chyba, że zasilacz padł bo nie dostaje odpowiedniej ilości prądu do silnika, żeby mogła się kalibrować, ale mogę się mylić.

Także podsumowaniu wszystko działa tylko, miga mi ten znaczek i obkręci się kierka o kilka cm w 1 i 2 stronę i koniec i potem znowu robi to samo ;/, a używałem tej kierownicy do gry Euro Truck Simulator 2 ta gra jest  spokojna więc nie rozumiem co mogło się zepsuć???

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Wiecie co chyba problemem będzie zasilacz bo ja dość długo gram i trochę się przegrzał bo czułem taki dziwny zapach coś mi nie pasowało a ja dalej grałem xD przez co teraz  dostarcza za małą ilość prądu do kierki i silniczek FF nie ma dość siły, żeby ją obkręcić dlatego ona się raz ruszy w 1 stronę i 2 a potem przestaje bo chce się sama z siebie skalibrować, a nie ma jak bo za mała " moc " :D do niej idzie. Wymienię zasilacz i potem napisze czy problem ustąpił, ale raczej tak będzie jak mówię bo ona normalnie działa wszystko jest gites itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...