Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Valve już walczy z hazardem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy valve juz walczy z hazardem ? bo przeczytalem temat na interi ze zaczna walczyc i z tego powodu csgodouble wycofalo sie juz i o to moje pytanie mozna grac bezpiecznie na innych csgobestpot albo csgo-skins.pl itd

Link do artykulu:

http://gry.interia.pl/newsy/news-steam-cyfrowa-platforma-valve-zmienia-regulamin,nId,2236574

ps.

od dawna nie zagladalem na arene cs itd wiec nie wiem jak to jest teraz wiec prosze o informacje ;p

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Jeżeli strony na których chcesz grać poinformują Ciebie o możliwości wypłacenia skinów, które dałeś do depozytu to TAK.

Granie na wszystkich stronkach hazardowych jest bezpieczne ale musisz mieć świadomość, że i te stronki Valve pozamyka.

Dlatego lepiej być doinformowanym na temat etapu działania poszczególnych stron.

Opublikowano

Tak, walczą z hazardem i będą zamykać wszelakie strony z tym związane. Radziłbym wszystkie skiny z CSGL z depozytu przerzucić do eq na steamie, tak just in case :v

Opublikowano

@up

od razu to zrobilem jak przeczytalem ten artykul na interii ^.^ bo bym straci zbyt wiele :D jeszcze poczekam na pare opini ;]

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...