Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mniejsza szansa na złapanie pokemona?

keterep1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jest to temat bardziej do dyskusji, ponieważ z tego co zdążyłem zauważyć, po ostatnim patchu bardzo ciężko złapać jest jakiegokolwiek pokemona.Dzisiejszy rekord to 9 pokeballi na pidgeya 150 cp.Co o tym sądzicie  ?

Opublikowano

Przed chwilą złapałem Pidgeya 250 CP, potrzebowałem trzech pokeballi i wszystko gitara. Potem jeszcze Hypno 1000 CP i dwoma UltraBall'ami z malinką, więc u mnie wszystko picuś glancuś xD

Opublikowano

Myślę że zwykły pech, mi czasami szło po ok.50 great/ultra bali + berry żeby złapać coś lepszego, a czasami za 1 razem.:] Więc ciężko stwierdzić czy wprowadzili jakieś zmiany przy tak dużej rozbieżności. A gdyby wprowadzili to pewnie by o tym napisali:)

Opublikowano

Myślę że zwykły pech, mi czasami szło po 50+ great/ultra bali + berry żeby złapać coś lepszego, a czasami za 1 razem.:] Więc ciężko stwierdzić czy wprowadzili jakieś zmiany przy tak dużej rozbieżności. A gdyby wprowadzili to pewnie by o tym napisali:)

Kiedyś mówili, że podwyższą trudność łapania pokemonów. Gdzieś tam wpdało mi w oko i przypomniałem sobie. Dosłowinie sekundę temu wywaliłem 5 pokeballi na Rattata cp 40...

Opublikowano

Tak, też to zauważyłam, że nawet z malinką pokemony z CP poniżej 100 potrafią uciec / być złapanym za 3 razem... Wczoraj wywaliłam chyba 10 niebieskich pokeballi + malinek na Horsea z ~350CP. Pokeballi nie nastarczę na pokemony 500+CP. ;_;

Opublikowano

Być może w jakimś stopniu chcą utrudnić grę tym, co grają na botach, za to z kolei utrudniają ją również tym, co grają na telefonach. 

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...