Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eevee 544 CP czy ewoluować.

Xcmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam 20 lv wyskoczyła mi dziś Eevee 544 CP https://scr.hu/MrnYkd IV Rate

66hp umiejętności Tackle 12 i Body Slam 40.

Z tego ewoluuje Vaporeon nie? Czy opłaca się ewoluować?

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Według mnie mógłbyś jeszcze poczekać ja na 26lv miałem eevee ~700CP, lecz to zależy od Ciebie. W moim przypadku patrzę na IV jeżeli jest dobre to wtedy ewoluuje pokemona.

Zapewne chcesz skorzystać z tricku eevee polecam Co go zostawić na późniejsza fazę gry, wtedy będzie on bardziej opłacalny gdyż będziesz spotykał lepsze pokemony( pod względem CP)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Według mnie mógłbyś jeszcze poczekać ja na 26lv miałem eevee ~700CP, lecz to zależy od Ciebie. W moim przypadku patrzę na IV jeżeli jest dobre to wtedy ewoluuje pokemona.

Zapewne chcesz skorzystać z tricku eevee polecam Co go zostawić na późniejsza fazę gry, wtedy będzie on bardziej opłacalny gdyż będziesz spotykał lepsze pokemony( pod względem CP)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Wiesz, wbicie 26 lv trochę potrwa, do Wrocławia mam 1h drogi a wybrać się jest ciężko...

Jeśli Ewoluuje tą Eevee bez wpisania nazwy to przy kolejnej ewolucji nazwa dalej będzie działała?

Opublikowano

Ewoluuj. Oczywiście, że vaporeon. On i snorlax są OP as f**k. Mój 2100 CP ma 180 hp chyba. Opłaca się. Z tego powinieneś mieć +- 1500 CP Vaporeona.

Nazwa działa chyba tylko przy 3 ewolucjach z mojego doświadczenia (być może się mylę)

Opublikowano

Ewouluj na tym poziomie znajdziesz raczej jeszcze Eevee a vaperon jest lepszy od niego. Piszesz, że masz 20 poziom, czym większy tym CP ich będzie większe a ataki często się trafiają na nim dobre na wyższych lvl chyba.

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Zależy ile IV. Daj ssa eevee, bo dziwne masz te statystyki.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Już Ewoluowałem na Vaporeona 1468 CP.

Opublikowano

Z CP było to opłacalne, a czy IV i moveset był również opłacalny? Czy jedynie robiłeś to po CP?

76561198169311417.png

Opublikowano

Z CP było to opłacalne, a czy IV i moveset był również opłacalny? Czy jedynie robiłeś to po CP?

Dołączam się. Minimum 90% żeby było i Hydro Pump.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Ja miałem eevee 551 cp na iv calculator wyszło mi 98%. Ewoluowałem w vaporeona i po jednym ulepszeniu ma 1485 cp. Skille water gun i hydro pump 90

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...