Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Meowth - czy to ten legendarny pokemon?

Gość Nerfinekk

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Nerfinekk
Opublikowano

Nieee. Ten pokemon jest całkiem często spotykany. Ja też go mam. Ta "legendarna" to jest Mewtwo. :)

xdd, spoczko bo pierwszą godzinę w to gram i już takie wtf co to ;pp

Opublikowano

Tak to wlasnie jest ludzie poznaja pokemony dzieki aplikacji pokemon go a nie tak jak ja i wiele innych graczy ktorzy poznali ogladajac wszystkie odcinki i granie w pokemony nintendo

Meowth to czesty pokemon mozna go evoluowac w persjana ten pokemon ani rzadki ani mocny jedyne co w nim fajne to jest to ze zespol R go mial :D

Opublikowano

Mewtwo jest pokemonem "mitycznym" Nie da się go zdobyć w grze (chyba kiedyś się dało) Co do legendarnych pokemonów są to Zapdos, Articuno, Moltress.

Meowth jest często spotykany, można go ewoluować w Persiana. Nic specjalnego

Opublikowano

Mewtwo jest pokemonem "mitycznym" Nie da się go zdobyć w grze (chyba kiedyś się dało) Co do legendarnych pokemonów są to Zapdos, Articuno, Moltress.

Meowth jest często spotykany, można go ewoluować w Persiana. Nic specjalnego

Mjutu jako legenda też jest brana pod uwagę z racji jego wyjątkowej rzadkości i jego "stworzenia". 

Meowth (kot zespołu R) to zwykły Pokemon jak reszta spotykana dotychczas. 

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...