Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile macie aktualnie Pokeballi? - pochwal się

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro był już temat z pokemonami i lvlami to czas na pokeballe. Ja sobie ostatnio zebrałam pokaźną ilość i szkoda byłoby się tym nie pochwalić:

i5pbso.jpg

Znając zmiany po ostatnim update to tyle mi starczy na złapanie kilku gołębi i myszy. 

Opublikowano

Przecież z czasem każdy je wywala, temat bez sensu moim zdaniem :x

Level też się zmienia z czasem, więc też można uznać, że temat bezsensu. 

Level jest dużo bardziej interesujący, niż PokeBall'e, które wyrzucamy po jakimś czasie. Wychodzi na to, że jest to temat z serii: "Jaką duża kupę zrobiłeś dzisiejszego dnia".

Opublikowano

Jest sens zakładać takie tematy skoro prawie każdy jedzie na hackach xD ? Chwalmy się pokemonami, czyli kto stracił więcej czasu na używanie botów. Wiadomo, że po to jest to forum ale ciekawi mnie co jest fajnego granie w Pokemon Go na na haksach typu Dragonite 3000 lvl ...

Opublikowano

Te wszystkie tematy związane kto ile ma i czego (a tak na prawdę kto dłużej bocił) to mi to pod patologie pokemonową podbiega.

Opublikowano

Po raz kolejny upominam, że posty niezwiązane w jakikolwiek sposób wypowiedzią zawierającą merytoryczny sens zostaną nagrodzone. 

Co do moich Pokeballi to ostatnio byłem zmuszony wywalać potki dla Pokeballi. Aktualnie mam ich około 120/130 (zwykłych), a Greatballi jakieś 5/10.

76561198169311417.png

Opublikowano

Skąd dostać masterballe? :)

Ultra Ball – Poke Ball – pozwala złapać Pokemona. Daje on większe szanse na złapanie aniżeli Great Ball (otrzymujemy za wbijanie poziomów i odwiedzanie PokeStopów)

76561198169311417.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...