Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PokeSniper - nowe API! Rzadkie pokemony!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ogarniałem plik user.xml i pytanie łapie wszystki mimo że podałem mu minimalne wartości jakie ma spełniać żeby złapać... jest możliwość wybrania czy dany pok ma iść na żyletki ? dopisać jakieś kwerendy czy coś :)

• Odpowiedzi 180
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ogarniałem plik user.xml i pytanie łapie wszystki mimo że podałem mu minimalne wartości jakie ma spełniać żeby złapać... jest możliwość wybrania czy dany pok ma iść na żyletki ? dopisać jakieś kwerendy czy coś :)

nie , ten bot tylko łapie

Opublikowano

Witajcie zapytam od nowa nie znalazłem dokładnej odpowiedzi na mój problem. Poke-farmer działa Poke-buddy działa. Ale jak odpalam Snipera wpisując ręcznie kordy bo nie doszedłem do tego gdzie mam wpisać url. Znajduje pokemona lecz za każdym razem ucieka nawet czasem malinki używa ale też jakiś bład wyskakuje pisze że ucieka. Ktoś ogarnie tą sprawe ? :) z góry Dzięki

na softban użyjcie Keparda albo innego programu który zmienia ip za każdym razem soft-ban od 30minut do 2 godzin sie odblokuje i możecie co chwile zmieniać ip żaden problem. :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witajcie zapytam od nowa nie znalazłem dokładnej odpowiedzi na mój problem. Poke-farmer działa Poke-buddy działa. Ale jak odpalam Snipera wpisując ręcznie kordy bo nie doszedłem do tego gdzie mam wpisać url. Znajduje pokemona lecz za każdym razem ucieka nawet czasem malinki używa ale też jakiś bład wyskakuje pisze że ucieka. Ktoś ogarnie tą sprawe ? :) z góry Dzięki

na softban użyjcie Keparda albo innego programu który zmienia ip za każdym razem soft-ban od 30minut do 2 godzin sie odblokuje i możecie co chwile zmieniać ip żaden problem. :)

Ustawiłeś jako domyślą lokalizację ostatnie miejsce pobytu Twojego konta? 

Opublikowano

Nie bangla mi to, mógłby mi ktoś całe settingsy wysłać? oczywiście bez hasła i loginu... i bez lokacji.

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Ustawiłeś jako domyślą lokalizację ostatnie miejsce pobytu Twojego konta? 

Dzięki wielki ! :) a jeszcze mam pytanie żeby to url ustawić na http://pokesnipers.com/ to gdzie musze to wsadzić ? :) Dzieki z góry

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

macie tez tak ze po uruchomieniu programu wylapuje bot po 20 poksow okolo a pozniej nie znajduje zadnego i tak po gdozinie gdy odpale go znowu zaczyna lapac tez ze 20 i dead w sensie nie wyszukuje juz nic ;/ 

Opublikowano

macie tez tak ze po uruchomieniu programu wylapuje bot po 20 poksow okolo a pozniej nie znajduje zadnego i tak po gdozinie gdy odpale go znowu zaczyna lapac tez ze 20 i dead w sensie nie wyszukuje juz nic ;/ 

Trzeba uważać, bo możesz otrzymać soft bana np. na godzinę, przez to, że sniper zmienia lokalizację dość szybko.

Aktualnie trzeba mieć na uwadze każdy rodzaj bota, bo lecą bany być może nawet stałe...

Opublikowano

Witam, tak czytam te fora i niestety pierwsze raz bede uzywal tego rodzaju bota. Moze mi ktos napisac co pokolei zrobic ?  Sciagnalem ten poker sniper. Jak naciskam pokesniper (aplikacja) to wyskakuje mi okienko biore Yes, pozniej wyskakuje mi na czerwono ze nie moze mi sie polaczyc z google , to  mam do wyboru 1- Google, 2- PTC, biore google i mam wpisac lokalizacje to na fake gps dodaje swoja aktualna lokalizacje do ulubionych i tam pozniej mi wyskoczy jaka mam to wpisuje latitude  , longtude, ale nie wiem skad mam wziac altitude(wysokosc) ?? Wpisalem jaka kolwiek to wyskakuje mi abym sie zalogowal do konta , to loguje . Niby sie loguje i wyskakuje pokemon - wpisuje najpierw nazwe , pozniej lokalizacje ze stron : http://pokezz.com/, http://www.rarespawns.be/niby lapie , bo pokazuje ze zlapany , jest Cp ale jak wchodze na komorce na konto bez wlaczonego GPS nie mam tego pokemona . Cos jest nie tak ?? Pomoze ktos .

Opublikowano

ma ktoś najnowszza wersje?

Pomoże ktoś???

https://avatars.zapodaj.net/images/8ad79c0e2953.jpg

trzeba wyłączyć logowanie dwueatpowe?

Co to jest logowanie dwuetapowe ? Mnie juz dziala wszystko, wpisalem w user swoja lokalizacje, plus login i haslo to teraz loguje sie odrazu . Tak ma byc ??

Oraz mam pytanie jak dziala PoGo Location Feeder'a?? jak instaluje to jest takie okno jak w pokesniper tylko nie wiem jak przeniesc lokalizacje danego pokemona do pokesnipera ?? Pomoze ktos ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...