Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PokeSniper - nowe API! Rzadkie pokemony!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko chodzi pięknie :)

Tylko dlaczego ciągle nie może trafić ani złapać pokemona ? :)

Próbowałem jakieś 15 razy i za każdym nie może złapać ;/

Softban

• Odpowiedzi 180
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę autora tematu o napisanie instrukcji, jak ominąć softbana, skąd mam wiedzieć jakie są moje kordy, aby bot do nich powrócił i gdzie je wpisac?

Proszę autora tematu o napisanie instrukcji, jak ominąć softbana, skąd mam wiedzieć jakie są moje kordy, aby bot do nich powrócił i gdzie je wpisac?

Opublikowano

czemu strona pokezz nie dziala? istnieja jeszcze jakies inne stronki?

pokesnipers.com

45 razy zakrec pokestopa wychodzac z niego, twoje kordy mozesz znalezc na google maps i wpisz je w latitude i longitude

Opublikowano

W user.xml wpisujesz aktualne koordy i tyle

Opublikowano

Dlaczego cały czas uciekają? Mam softbana? Ale to przecież nie ma możliwości złapania ich bez bana za teleportacje..

Może złe kordy w configu

Opublikowano

mam podawać te, które wpisuje później w konsoli? tam gdzie jest pokemon?

Gdy podaje te same, pokemona nie znajduje a jak inne to pokemon ucieka.. :/

Opublikowano

Odpalam program, loguje sie i nie łapie mi żadnego pokemona, wiec odpalam aplikacje na telefonie i przewijam 45 razy i dalej jest błąd z banem. Dlaczego?

Opublikowano

mam podawać te, które wpisuje później w konsoli? tam gdzie jest pokemon?

Gdy podaje te same, pokemona nie znajduje a jak inne to pokemon ucieka.. :/

W configu musisz mieć zapisane kordy gdzie ostatnio grałeś na swoim koncie.

Opublikowano

Lepiej będzie jak dodasz jeszcze do tematu PogoLocationFeeder, bo wiele rare pokemonów też nie ma na tych stronach, a na różnych Discordach są.

https://github.com/5andr0/PogoLocationFeeder/releases

Szczerze to słyszałem o tym, ale nigdy wcześniej używałem. Na sam początek od razu Gyarados 96IV wleciał, już dodaję do tematu.

Opublikowano

Lepiej będzie jak dodasz jeszcze do tematu PogoLocationFeeder, bo wiele rare pokemonów też nie ma na tych stronach, a na różnych Discordach są.

https://github.com/5andr0/PogoLocationFeeder/releases

cały czas Status: Connected to pogo-feed.mmoex.com 

Co jest?

@Ventis10 Usuń linijki z PokemonBotGo z configa feedera. Niektórym działa, a innym nie.

giphy.gif

Opublikowano

ktoś ma jakiś sposob jak naprawić by snipe automatycznie z przeglądarki łapał ?   bo teraz mi to nie działa i na przeglądarce mi się tylko wyswietla w URL
"pokesniper2://Marowak/34.026845,-118.277374"
?? 

Już wiem, wystarczy w bocie zarejestrować URL.   

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...