Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] NO ROOT | Pokemon GO CHEAT! Android 4.4+/.APK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak nie mozna zmieniac lokalizacji jak można, wpisujecie sobie tam macie po chińsku globus w tym menu i klikacie wybieracie sobie wspolrzedne i normalnie działa.. ja normalnie w Polsce chodze :)

SPORT MY LIFE  FANPAGE -  

Opublikowano

Na tablecie gra dziala normalnie tylko nie da sie chodzic postacia po kliknieciu w ktora kolwiek ze strzalek. Pomoze ktos?

Opublikowano

Pomoże ktoś? Nie może mi zainstalować tego moda. Jest napisane że aplikacja nie jest zainstalowana. Mam przecież poki w wersji 0.33.0. Xperia z2.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

ten sam problem, wymyślili już coś nowego?

Jest już logowanie google?

Zainstalowaliście TuTu?

Nie ma

@dextigod

Odinstaluj oryginalne poki po czym zainstaluj TuTu i Modded Pokemon GO dla poprawnego działania

Opublikowano

^ dzięki! Już się dowiedziałem o tym wczoraj, ale dzięki za fatyge.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Jeśli chodzi o logowanie to działa tylko przez trainer club.

Hej!

Chciałbym zaprezentować wam cheat do Pokemon GO, bez potrzeby instalowania root. Działa na wersji 0.33.0 pokemonów.

W aplikacji można się teleportować, poruszać joystickiem a także jest interfejs z kordami pokemonów. Szczegóły użytkowania w wideo na dole.

Pokemon GO

Download

Klik!

Skan

Klik!

TuTuApp

Download

Klik!

Skan

Klik!

Instalacja

Pobierz aplikację TuTu, oraz Modded Pokemon Go z linków powyżej. Zainstaluj obie aplikacje, pamiętaj, że musisz mieć w ustawieniach ustawioną opcję nieznane źródła. Włącz Pokemon GO.

Aby móc zainstalować zmodowane pokemony należy usunąć oryginalną wersję!

W aplikacji nie można logować się za pomocą google.

Będę starał się aktualizować ten temat.

Wideo

Otrzymałeś softbana?

Zobacz jak się go pozbyć!

Pomoże 

Pomoże mi ktoś ????

Tutuapp jak instaluje pisze aplikacja nie zostala zainstalowana ;////

Opublikowano

Jeśli chodzi o logowanie to działa tylko przez trainer club.

Hej!

Chciałbym zaprezentować wam cheat do Pokemon GO, bez potrzeby instalowania root. Działa na wersji 0.33.0 pokemonów.

W aplikacji można się teleportować, poruszać joystickiem a także jest interfejs z kordami pokemonów. Szczegóły użytkowania w wideo na dole.

Pokemon GO

Download

Klik!

Skan

Klik!

TuTuApp

Download

Klik!

Skan

Klik!

Instalacja

Pobierz aplikację TuTu, oraz Modded Pokemon Go z linków powyżej. Zainstaluj obie aplikacje, pamiętaj, że musisz mieć w ustawieniach ustawioną opcję nieznane źródła. Włącz Pokemon GO.

Aby móc zainstalować zmodowane pokemony należy usunąć oryginalną wersję!

W aplikacji nie można logować się za pomocą google.

Będę starał się aktualizować ten temat.

Wideo

Otrzymałeś softbana?

Zobacz jak się go pozbyć!

Pomoże 

Pomoże mi ktoś ????

Tutuapp jak instaluje pisze aplikacja nie zostala zainstalowana ;////

'Zainstaluj obie aplikacje, pamiętaj, że musisz mieć w ustawieniach ustawioną opcję nieznane źródła'   -Masz włączone to?

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Nie działa wyskakuje komunikat aplikacja została zatrzymana

cały czas GPS signal not found

Jaka wersja androida? Na pewno mock locations masz off i gps na high accuracy?
Opublikowano

Siemka pomoże ktoś? :P

Joystick nie działa klikam byle gdzie i 0 reakcji?

Opublikowano

Siemka pomoże ktoś? :P

Joystick nie działa klikam byle gdzie i 0 reakcji?

Gps ma high accuracy?

TEMAT NIE BĘDZIE NARAZIE AKTUALIZOWANY!

NAJNOWSZA WERSJA ZAWSZE NA KANALE MYINSTANTSEARCH

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Będzie jakaś aktualizacja tego bota? Bo wyskakuje komunikat ze trzeba zrobić update. A żeby zrobić update trzeba skasować te chińskie pokemony i zainstalować normalna wersję. Strzalek nie mam.. :/ :/ :D a no i fajnie jak by byly te same kordy w San Francisco.

Pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...