Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PokeAdvisor - IV - gdzie sprawdzać?

Wulkanus100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Kamillo112 Przecież jak czegoś używam i sprawdzam jeszcze przed wysłaniem to widze czy działa, czy nie.

To wyślij tutaj screen jak się logujesz.

@Kamillo112 Nie moge się zalogować bo jestem zalogowany, a strona muli przy wybieraniu czegoś. Aż poczekam te 15 minut, żeby wszystko obliczyło i dam ss.

giphy.gif

Opublikowano

@Kamillo112 Przecież jak czegoś używam i sprawdzam jeszcze przed wysłaniem to widze czy działa, czy nie.

@Kamillo112 Nie moge się zalogować bo jestem zalogowany, a strona muli przy wybieraniu czegoś. Aż poczekam te 15 minut, żeby wszystko obliczyło i dam ss.

@krvl No i chyba tobie też nie działa bo screen'a dalej nie dałeś a już dawno 15 minut minęło.

Czasami trudno jest się przyznać do błędu

Opublikowano

@krvl No i chyba tobie też nie działa bo screen'a dalej nie dałeś a już dawno 15 minut minęło.

Czasami trudno jest się przyznać do błędu

@Kamillo112 Wszystko działa i przestań mamrotać. Co mam zrobić jak dalej ładuje?

giphy.gif

Opublikowano

@krvl Jak się ląduje dalej już od prawie 3 godzin to powinieneś wpaść na to że coś nie działa

A jak chcesz się zalogować to wejdź w tryb prywatny przeglądarki i tam na pewno nie będziesz zalogowany więc będziesz mógł się zalogować od nowa.

Znaczy się nie zalogujesz się bo nie działa ale u ciebie wszystko działa bo sprawdziłeś kappa

Opublikowano

@Kamillo112 Przedwczoraj wieczorkiem bujało jeszcze, więc teraz też powinno działać, ale jednak nie

@Pinn jak będę chciał to mi wszystko zapdejtuje bez problemu

giphy.gif

Opublikowano

@krvl Taa...... zapdejutuje, torche to dziwnie bo dalej od ciebie nie dostałem screena pokemonów z ich IV.

No ale tobie się wszystko "zapdejtuje". No jakoś nie widzę.....

Opublikowano

@Kamillo112 Przedwczoraj wieczorkiem bujało jeszcze, więc teraz też powinno działać, ale jednak nie

Powodzenia, skoro strona nie dostaje odpowiedzi od serwera i nie dostanie. Niantic z 15h temu zablokowało sposób czytania informacji, który był używany przez m.in PokeAdvisor. Po co dalej idziesz w zaparte, skoro wysłałem ci linka do oficjalnej wypowiedzi twórcy tej strony? Naprawdę masz chłopie problem z przyznawaniem się do błędu. 

Opublikowano

@Pinn ale Ty mnie nie rozumiesz moczymordo, jak bede chcial to sam wezme cfg od chłopaków z forum i odpale bota i sam obliczy, dobre rozumowanie hustlerze. I zadnego błędu nie popełniłem, więc nie mam do czego się przyznawać, a teraz wypierdalaj 

giphy.gif

Opublikowano

@Pinn ale Ty mnie nie rozumiesz moczymordo, jak bede chcial to sam wezme cfg od chłopaków z forum i odpale bota i sam obliczy, dobre rozumowanie hustlerze. I zadnego błędu nie popełniłem, więc nie mam do czego się przyznawać, a teraz wypierdalaj 

Soczysty ból dupska xD

Jasne, że popełniłeś. Zresztą po uj teraz wyskakujesz z configiem pod bota, skoro cały czas szedłeś w zaparte, że PokeAdvisor ci działa i to o tej stronie była mowa. Już się w tak żałosny sposób nie wykręcaj. A "wypierdalaj" to możesz mówić do kolegów  (jeśli ich w ogóle masz).

Ode mnie eot, idź tam refreshuj PokeAdvisor, może ci załapie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...