Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niesłuszna kara na overwatch ?

Jogurt1928

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram już chyba łącznie ok. 20 godzin w Overwatch i nigdy mi się nie zdarzyło, abym miał karę za wychodzenie z gry, ale dzisiaj mam taką sytuację: Wchodzę sobie pyknąć pare gier wieczorem, gram pierwszą mija 20-30 sekund i nagle jakiś bug, znika mi wszystko oprócz broni, widzę co się dzieje dookoła, ale nie mogę się ruszyć, ani nic zrobić, wywaliło mnie z gry za bezczynność, następnie znów próbuje zagrać mecz i znowu ten sam bug, dostałem karę ( nawet nie wiem jaką, czytałem, że dostaje się na 20 meczy -75 % exp ), ale ludzie to jest nie normalne, taka kara, gdy to nie była moja wina tylko błąd gry ??? Teraz mam się 20 meczy męczyć ??? Tak wgl. spotkał się ktoś z takim błędem i wie jak to naprawić ?

Opublikowano

Jakby ktoś miał podobny problem: Tak się dzieje, gdy używa się ALT + Z, wyłącza się tym interfejs gry... :) Po ponownym wciśnięciu ALT + Z interfejs wraca i można zamknąć czat, oraz gra już nie freezuje, słyszałem, że w opcjach można to zmienić.

Opublikowano

Właśnie miałem tłumaczyć jak naprawić błąd, ale widzę że się dowiedziałeś. Otóż niesprawiedliwa kara, jednak na świecie nie ma sprawiedliwości. Możesz próbować napisać do supportu Blizzarda, jednak nie wiem czy coś to da. Imo, za bezczynność jest kara, tak więc +/- kara słuszna. :D 

Opublikowano

Ich system wykrywał opuszczenie meczu i tyle starcza, żeby dostać bana z automatu. Nie sprawiedliwe jest, gdy w CS:GO nie możesz dojść do meczu z ich winy i dostajesz 7 dni.  :lenny:  :v

3da3fe8b5fb226b9med.png

Opublikowano

Błąd pojawia się najczęściej jak próbuje się pisać na czacie polskie znaki "Z". Dlatego ludzie nie wiedzą co potem zrobić i dzieją się takie właśnie przypadki. Nic tylko rozegrać je, bo support 100% nie zdejmie kary.

Opublikowano

To nie błąd i już było o tym pisane. Blizzard wykorzystuję Alt+Z jako kombinację klawiszów odpowiadającą za chowanie się interface, World of Warcraft ma tak samk i nikt nie płacze, że to bug/błąd a wykorzystują to do robienia screenshotów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...