Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NecroBot - najszybszy możliwy exp - 100-300k/h

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciał bym dać swój własny config do NecroBota wyciąga on czasami 100k czasami 200k czasami 300k expa na godzine.

Jak działa szybsze expienie?

Uzywa on opcji Sniper czyli wchodzi na stronę pewną, szuka dobrych pokemonów snipuje je i łapie, jest on szybki ale ma 1 wadę czasami będzie trzeba [chyba] resetować programik.

LINK:https://mega.nz/#!HoMSFZ5D!NjYTqVElTTRof_VQzqEjjiPH3P_2U3ThdvGteu2YVug

SKAN:https://virustotal.com/pl/file/40a2af07dc59aaccf97286d1794da7a8527a5518262e441ea633588fae263428/analysis/1471120334/

Te 2 wirusy są nie groźne, nic szczerze nie robią.

Instrukcja

1.Zainstaluj

2.Wypakuj

3.Włącz NecroBot-config.exe

4. Wejdz w zakładkę tam auth

5.Wpisz swój email:haslo w przypadku PTC Login i hasło

6.Wyłącz program NecroBot-config.exe

7.Włącz necrobot.exe

8.ciesz się.

Zdrajca MPCFORUM

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to skoro na botach tego typu moga być bany bo za szybko wszystko, to na noxie można luzie sobie manulanie łapać wszystko bez obawy o bana?

DAJ MINUSA ^^

Opublikowano

1. to mi sie wgl nie włącza pokazuje się jakis na chwile czarny ekran i mi sie wyłącza :(

1. to mi sie wgl nie włącza pokazuje się jakis na chwile czarny ekran i mi sie wyłącza :(
Opublikowano

Ludzie... Jak już wrzucacie bota który jest Open Source to wrzućcie też kod źródłowy.

Wole sam skompilować i mieć pewność, że nie ma tam żadnego syfu. 

Opublikowano

Whaat?!?!

To jest ukryta treść, proszę

Używajcie tego a pożegnacie się z kontami :D

Mądry jesteś ale, ja uzywam speed 1200 i działa może nie na delaybetweenplayeraction i pokemoncath na 1 ale działa, na 1 na tym speedzie co tam jest wystarczy.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Mi tam działa od 2 dni i żadnych wirusów nie ma wreszcie ktoś wrzucił porządnego bota z konkretnym configiem i działającym snipe brawo dla autora!!!

Opublikowano

Mi tam działa od 2 dni i żadnych wirusów nie ma wreszcie ktoś wrzucił porządnego bota z konkretnym configiem i działającym snipe brawo dla autora!!!

Dziękuje.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Dziękuje.

jedyny problem jest taki iż mimo odpowiednich ustawień na łapanie CP i IV i tak łapie wszystkie pokemony i niestety ani nie usuwa tych najgorszych ani nie robi ich evolucji żeby nabić expa... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...